כאמור

וסל

New member
כאמור

אני מעריץ גדול של מדונה אבל אתם חייבים להודות שיש שתי זמרות ש"עושות לה בית ספר" בשירה והן: מאריה קארי סלין דיון

GREENSsss

New member
הממ

אולי בשירה הן יכולות ללמד אותה דבר או שניים מה שאני אוהבת לכנות, בכיינות, אבל בשאר הדברים אין על מה לדבר. סלין דיון נהדרת והייתה לה תקופה טובה עד אמצע שנות ה-90 אבל מריה קארי, היא אפסית מחושמלת. ואם כבר יורדים עד הסוף הייתי מצפה שסופרסטאריות שכמותן, יכתבו בעצמן את מה שהן שרות במקום לשיר את מה שהמפיקים הנכבדים שלהם כותבים, קלישאה אחר קלישאה. אני יודעת שהתייחסת לשירה, ואמרתי שסלין טובה, אבל היא וגם מריה לא כאלו טובות.. יש להן פשוט סגנון שירה אחר ממדונה. הן אוהבות "לבכות" ולדעתי זה פשוט חיקוי זול ומעליב לאופרות למיניהן.

וסל

New member
תוספת

1-מאריה קארי כותבת את כמעט כל השירים שלה בעצמה 2-סלין דיון התפרסמה בגדול בשנת 96 עם השיר של טיטניק אך גם לפני זה אלבומיה נמכרו בעשרות מיליוני עותקים

מדונה כותבת את כל השירים שלה

למי שלא הבין פה... מדונה כותבת את כל השירים שלה, חוץ מזה היא הזמרת הכי יצירתית אי פעם, אם זה אי אפשר להתווכח... ובקשר למריהא קארי, ידעתם שחצי מהלהיטים שלה או מסומפלים או קאברים?! סלין דיון אחלה זמרת. שמעתם את השיר החדש?

MTS GirL

New member
סלין דיון ומריה קארי

הן שתי זמרות מעצבנות סלין דיון- אישה כעורה ביותר שנראת כפליים הגיל שלה לא יעזור כמה בלוד היא תוסיף או כמה נפח לשער הא תשאר אותה סלין המכוערת, הזקנה וחסרת הסקס אפיל. יש לה כמה שירים ממש טובים שאני מאוד אוהבת לשמוע וקול גבוה וצלול אבל להגיד שהיא סנסציה לא נראה לי! היא עוד זמרת סוג ז´(מבחינה של ידוענות)(מבחינת כישרון ואיכות ווקאלית היא מעולה) מריה קארי-מזמרת עלובה מתולתלת עם אף רחב ציצים קטנים ושירי רומנטיקה בכייניים ביותר הפכה מריה מסטייל הדונה סאמר לסטייל כרמן אלקטרה היא משנה לשנה נעשתה יותר ויותר בלונדינית היא הגדילה את החזה ניתחה את האף השקיעה בלבוש אבל לא זכרה בכלל שגם לשירים שלה היא צריכה לדאוג התוצאה- אלבום כושל שבו כל מה ששומעים זה ראפרים מעצבנים ואת מריה צווחת ברקע מדונה לא מפליצה לכיוון של שתי אלו.. ההבדל בין מדונה למריה וסלין זה שמדונה היא לא סתם זמרת ולא עוד זמרת מדונה היא אייקון סלין ומריה הן סתם זמרות אין להן שום תכלית וייחודיות וזהו.. צ´או........ MICHELLE

GREENSsss

New member
אני יודעת

שמדונה כותבת את שיריה. אני התייחסתי לשתיים האחרות.

הילוש...

New member
תגידו לא נמאס לכם...

להמשיך לדון ולדוש וללעוס את הויכוח וההשואות המיותרות האלה. מדונה היא אחת בתחומה וזה ידוע. כל השאר נחמדות.!!! ביי :) באמת קצת RESPECT למדונה. מה זה ההשוואות האלה?

eranmc

New member
חחחחחחחח

טוב אני מעריץ של מראיה קארי מספר 1, בזכותה למעשה אני נמצא פה -חי- וכותב לכם את זה. אני גם מעריץ של מדונה וסלין... וכל השאר. חשוב לי לדייק כמה עובדות. מראיה אכן כותבת את מרבית שיריה וכמעט בכל אלבום מאלבום השני לפחות שיר אחד או מסומפל או קאבר. רע לי לדעת שאנשים ששונאים את מראיה מעוותים את המציאות. לא חצי משיריה של מראיה מסופלים וחבל המסופלים דווקא נורא יפים. רק להבהיר משהו סימפול זה לקוחים שיר מורידים ממנו את המילים ומשאירים את המנגינה כאשר מוסיפים לשיר מילים חדשות. הנה רשימת הסימפולים של מראיה: The Emotions - Blind Alley (Dreamlover) Tom Tom Club - Genious Of Love (Fantasy) The SOS Band - Tell Me If You Still Care (Always Be My Baby Mr. Dupri Mix) Smif-N-Wessun - Sound Bwoy Bureill (Underneath The Stars Drifting Re-Mix) Malcolm McLaren - Hey DJ (Honey) Treacherous Three - The Body Rock (Honey) Jackson 5 - It´s Great To Be Here (Honey So So Def Remix) Mobb Deep - Shook Ones (The Roof) Stacy Lattisaw - Attack Of The Name Game (Heartbreaker) Snoop Dogg - Ain´t No Fun (If The Homies Can´t Have None) (Heartbreaker Remix) 2 Pac - Me And My Girlfriend (How Much) Guy - Piece Of My Love (Crybaby) Silkk The Shocker - It Ain´t My Fault (Did I Do That?) Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force - Planet Rock (All I Want For Christmas Is You 2000 So So Def Remix) Cameo - Candy (Loverboy) הקאברים: Jackson 5 - I´ll Be There (Mtv Unplugged EP) Harry Nilsson - Without You (Music Box) Journey - Open Arms (Daydream) Prince - The Beautiful Ones (Butterfly) Rainy Davis - Sweetheart (#1´s) Brenda K. Starr - I Still Believe (#1´s) Diana Ross - Do You Know Where You´re Going To (Theme From Mahogany) (#1´s European Release) Phil Collins - Against All Odds (Take A Look At Me Now) (Rainbow) Cherrelle - Didn´t Mean To Turn You On (Glitter) Indeep - Last Night A Dj Saved My Life (Glitter) Tom Browne - Funkin´ 4 Jamaica (Glitter) Diana Ross & Lionel Richie - Endless Love (Duet with Luther Vandross´ on his Songs album) Traditional - Silent Night (Merry Christmas) Traditional - O Holy Night (Merry Christmas) Traditional - Joy To The World (Merry Christmas) Traditional - Hark! The Herald Angels Sing/Gloria (In Excelsis Deo) (Merry Christmas) Traditional - Jesus Oh What A Wonderfuld Child (Merry Christmas) Traditional - Christmas (Baby Please Come Home) (Merry Christmas) Traditional - Santa Claus Is Comin´ To Town (Merry Christmas) Traditional - God Rest Ye Merry Gentlemen (Merry Christmas European Release) קאבר וסימפול יחדיו: Loose Ends - Stay A Little While Child (My All / Stay Awhile So So Def Remix) Willy Wonka And The Chocolate Factory - Pure Imagination (I Still Believe / Pure Imagination Damizza Reemix) Val Young - If You Should Ever Be Lonely (Heartbreaker / ´´If You Should Ever Be Lonely´´ Remix) Keith Sweat & Jacci Mcghee - Make It Last Forever (Thank God I Found You Make It Last Remix) הרשימה היא די גדולה בהתחשב שלמראיה יש דיסק כריסמס שמלא רק בקאברים של החג ומספר אלובמיה של מראיה עולים על 11. אני חושב שלכמה מהשירים שהיא סימפלה וחידשה היא עשתה טובה לעצמה ולאמנים. אני לא מצפה שתתענינו במה שכתבתי ומחר תרוצו לרנות את הדיסיקם של מראיה, אך אני אשמח אם לא תעווטו חלק מהעובדות ותסחפו את עצמכם לרמה נמוכה בגלל שאתם לא אוהבים את מראיה. אל תתנו לשנא להשתלט עליכם. בכל אופן אני יודע שמראיה וסלין דיון וגם וויטני יוסטון יכולות לעשות לכל זמרת שיעורי ערב, אך אני נהנה מהשירים של מדונה גם ללא קול דיוואי. אני מקווה שתסכימו איתי על דבר אחד, שזה הדעה שלי. :) ערן

דיי להשוות

מריהא מדונה וסלין הם זמרות ענקיות ומצליחות כל אחת בסגנון שלה. אבל תודו שבריטני ספירס היא הכי גרועההההההה

MTS GirL

New member
אין לי בעיה עם בריטני..

בריטני נראת מצוין היא מצליחה היא לאט לאט הופכת לאימפריה עדיין לא בסדר גודל של האייקון מדונה אבל עדיין אני אישית לא רואה בה שום דבר מיוחד אבל היא לא מפריעה לי יותר מפריעות לי זה דסטניז צ´יילד עם הסינגל האחרון שלהם שפשוט מחזיר אותנו 20 שנה אחורה.. הן מדברות שם על בנות שמתלבשות בצורה פרובוקטיבית אוי´ש נו באמת אם כבר מדברים על רמה נמוכה אז זה ראוי לציון זהו שיר אשר כולא אותנו הנשים ואוסר עלינו לבטא את עצמנו אז אם כבר מדברים על משהו גרוע דסטניז אמורות להיות על הפרק מה דעתכם?

eranmc

New member
הם כתבו את זה

על מראיה קארי ובכוונה. והן בעצמן מתלבשות לפעמיים זהה למראיה.

eranmc

New member
הכל טוב דרוריקו.

כן מראיה שולטת :) ולמה אתה במצב לא נמצא ב ICQ? ד"א הדיסק של סלין דיון החדש יש שמה אולי 5 שירים של יום השואה נשבע לך באמא של רן. ואתמול היה מדונה בלילה, קליפ כזה משנות ה 80, והוא יפה מאוד.

למעלה