כאילו שלא ידענו

אני צופה בסדרה
ברור לי שמה שרואים על המסך מתוסרט, משוחק, וערוך בקפידה. זה לא מפריע לי. מה שחשוב לי הוא שהפריטים אמיתיים, הסיפורים מאחוריהם אמיתיים, והערכות השווי (פחות או יותר) ריאליסטיות. גם חלק מהמוכרים (לא כולם) הם אנשים אמיתיים שבאמת הגיעו למכור את הפריטים, אם כי נכון שמה שמוצג על המסך זה אחרי שהם חתמו על טפסים, הפריטים נבדקו, והמחיר סוכם.
&nbsp
אני מכיר מפורום אינטרנטי אחר (לא ישראלי) חברת פורום ותיקה וידועה שם, שהופיעה בסדרה כמוכרת, כך שאני יודע בוודאות שלפחות חלק מהמוכרים שם הם אנשים רגילים ולא שחקנים.

Suki333

New member
אני נהנית מההסברים. אבל יותר מידי שם (אמריקאיםI)זה חתימות,

כלי נשק ומכוניות או דברים מסוג זה.

כמובן שבתוכנית אמריקאית
יהיו הרבה מזכרות ספורט, כלי נשק ממלחמת האזרחים, מכוניות ואופנועים. לעומת התוכניות הבריטיות שמתמקדות בכלי כסף, קומקומי תה, מכשירים מדעיים עתיקים וכו'. אני אוהב גם את זה וגם את זה, ונהנה לראות אותם דנים על החפצים ומספרים על ההיסטוריה והרקע שלהם.
&nbsp
מה שאני לא מסוגל לראות זה את התוכנית האמריקאית של "ציידי המציאות" מייק ופרנק שמסתובבים ברחבי ארה"ב ונפגשים עם כל מיני אמריקאים מוזרים עם אסמי תבואה מלאים שלטי חוצות ישנים, מנועים חלודים של הארלי דיווידסון, וכל מיני שאר גרוטאות ואשפה. אני לא מוצא בזה שום דבר מעניין.

גם אני הפסקתי לצפות בה

למרות התלהבות הראשונית. פשוט יש שם ברברת אין סופית ללא שום תכלית. אבל כאחד שחרש לא מעט כבישים בארה"ב, יש להם ג'וב פנטסטי.

יש תוכנית בריטית דומה שהזכרתי כאן לפני כמה שבועות.
נו... ו"בבריטית" זה נשמע אחרת

התוכנית הטובה ביותר היא אנטיק-רואד-שאו .
בארגיןהאנט טרחנית לעיתים אבל עדין נחמד לצפות בה מדי פעם.

powo

New member
חזרתי.אני צריך לקרוא מה קרה בפורום כאשר הייתי בגולה

וכמובן שיהיו תמונות .ביי ושבת שלום

ברוכים השבים,

נחסך מכם פסטיבל המדליה.
אבל בסך הכל, הכל די דומה למה שהיה כשנסעתם

hadi orr

New member
ברוכיכם הבאים ועכשיו תוכל להנות ממזג אויר שונה ממה שהתרגלת.

נ"ב: משוכנע שזה יחזור אלי בבומרנג שאני אחזור.

כ חיים

New member
כל אחד וההעדפות שלו

לא שאני רואה את התכניות שהזכרו כאן, למען האמת אני בקושי צופה בטלוויזיה,אבל דוקא מחסנים ישנים, מלאי קורי עכביש וריח טחב ומלאים בגרוטאות, דוקא אלה טומנים בחובם הפתעות. בעיניי תכניות כאלה עשויות לגרום לריגוש ומי כמוני החי במושב וכבר נתקל במחסנים ישנים מסוג דומה יכול להתרגש מדברים מעין אלו ולהתעלם מהלכלוך, האבק, הריח הלא נעים לפעמים, סכנות של היתקלות בנחשים ועקרבים וכיו"ב. בטוח שיש כאן, מעטים לפחות, המבינים לליבי.

בלי לגדול במושב, אני לגמרי מבינה לליבך. דווקא מעדיפה את

התוכנית הזו על פני האחרות...חדוות המציאה.

hadi orr

New member
חיים. ברור שזו העדפה שלנו. לא לחפש בחנות מצועצעת לאחר שניקו

שיפצו וצבעו את החפצים שלנו. לחזור בידים נקיות ולא מטונפות מהחיפוש והחיטוט בהחלט פוגעות בהנאה של החיפוש. מסכים איתך במאת האחוזים.

ולגבי הטלוויזיה. גם אני בהחלט רואה מעט טלוויזיה אבל בהחלט לאחר שהתוכנית רוד שואו (האנגלית והאמריקאית) שירדו מהמסך, ההנאה שלי והתוכנית המועדפת עלי היא הצמד המוזר שמחפש במחסנים בארה"ב . חבל שזה ישראליינה במחסנים בארה"ב אבל כמו שנאמר שהשטן רעב הוא אוכל גם זבובים אז גם תוכנית זו לטובה.

למעלה