כאילו, מה?!

כאילו, מה?!

בן שנתיים וחצי. אף-פעם לא לקח מוצץ, לא מצץ אצבע, בקבוק רק מגיל שנה ושלושה פעמיים ביום. שנה ראשונה בגן ופתאום התחיל למצוץ לי אצבע... OMG... לא אוהבת, לא מתחברת, לא רוצה. ומעבר להכל, לא מצליחה להתעלם.... מודה ומתוודה - גדול עליי... מה אומרים? מה עושים?

D X 9

New member
אין לי שמץ...

מקווה שישכח מזה מהר. כמה זמן זה נמשך?

אולי פשוט להתעלם וזה יחלוף לבד

אבל בבקשה אל תתיחסי לנשמות הטובות שיגידו לך למרוח דברים חריים על האצבע כן כן אני קיבלתי כאלה תגובות זה נורא בעיני וזה מעשה בלתי נסלח אם הוא ממשיך תזרמי אין יותר מידי מה לעשות לדעתי אם התופעה

זה כבר שבועיים בערך

לא מצאתי מכנה משותף בין כל הפעמים שמצץ אצבע. כלומר, לא תמיד זוהי סיטואציה רגשית ולפעמים זה סתם כי משעמם לו... מעצבן אותי שאני "מאיימת" עליו ואומרת לו שאם לא יוצא אצבע לא יקבל X כי ילדים קטנים לא מקבלים X. זה כ"כ לא אני, אבל אני פשוט לא מצליחה להשתלט על עצמי... עשיתי הכל שלא יהיו לו גמילות רבות מדברים וכשגמלתי זה תמיד היה בצעדים קטנים עד היעלמות התופעה, אבל פה?! אני באמת אבודת עצות. שוב, זוהי לא תופעה מילדות, אלא פתאום ככה באמצע החיים הילד התחיל למצוץ אצבע

ענבים2

New member
פלפלת מספר אחד.

דבר ראשון התגעגעתי אליך. דבר שני גם הגברת הראשונה שלנו פתאום מתלהבת מהאגודל שלה ומוצצת אותו אני די משוכנעת כדי לעצבן אותי. אם זה מרגיז אותך כמו שזה מרגיז אותי. יש לי רק עצה אחת בשבילך. היא לא פרקטית. אבל היא מרגיעה. אלכוהול. תשתי אלוכוהול. זה יעבור :) דבר שלישי איזה כיף שאת כאן! (ולא לא שתיתי אלכוהול היום או בכלל. אלכוהול גורם לנזק בלתי הפיך, או שמא הפיל למדי לקייבתי. אז לא..)

ענבים2

New member
לא שמעתי!

או שלא זכרתי. או שפספסתי. שבוע? ורוד או ורודה? כחול או כחולה?

למעלה