כאילו דפש מוד......!!!!!

VIOLTER

New member
כאילו דפש מוד......!!!!!

מה אתם הולכים ומקשיבים לאנשים אחרים שלא מבינים כלום במוזיקה... תקלטו את זה עכשיו ותבינו את זה יותר טוב כשתמעו את השירים, המוזיקה והכי חשוב המילים הכל כך אמיתיות ומרגשות.... אז עזבו אותכם משטויות...תקשיבו לדבר האמיתי.

turrican

New member
נכון דפש מוד הם גדולים מהחיים אבל

יש עוד להקות מצויינות מ-80 כמו: פוליס,ג´נסיס,קיור,אלפאוויל, דוראן דוראן,ברונסקי ביט,סופט סייל,אולטראווקס,פט שופ בויז,Heaven 17 הליגה האנושית , גארי ניומן ,קראפטוורק,גברים בעבודה , סטטוס קוו, פלוק אוף שאגלס , באוהאוס, טוקסדימון , קניבלים צעירים ויפים , Level 42 , בננהרמה, יאזו , אירייז´ר,ויסאז´ , מועדון תרבות , ABC ועוד המון הרבה. אז למה לפתוח אופקים חוץ מדפש. ואומר את זה מעריץ ענק של דפש מוד .

שמש27

New member
../images/Emo45.gif

להוסיף עוד 20-30 להקות ויוצרים ?
דפש ענקיים, אין מה להגיד, יוצרי סאונד ודרך - אבל הם חלק מעשור מדהים, ולא להיפך... ואגב, לפי הכותרת שלו "כאילו דפש מוד" הייתי בטוח שהוא בא להמליץ לנו על THE GREAT COMMANDER של CAMOFLAGE (עם 19 טעויות בכתיבה כמובן...)
ערב טוב !

pimpf

New member
מצחיקול ../images/Emo13.gif

Camouflage- The Great Commandment ובאמת, כשהתחלתי לשמוע את האוסף שלהם, הייתי בהלם בהתחלה, איך שהוא נשמע כמו דייב! גם פעם, כשיצאתי לאזימוט והיה ספיישל דפש מוד, כשהגעתי עם החברה שלי לכניסה, השיר הזה התנגן ברקע (ועדיין לא הכרתי אז את קאמופלאז´...) הייתי במן בלבול כזה, איך יש שיר של דפש שאני לא מכירה?!
לא הבנתי בהתחלה, עד ששאלתי ואמרו לי... האוסף שלהם די בסדר, עם עוד כמה שירים טובים כמו Suspicious Love Love Is A Shield חפי.

שמש27

New member
כן, יש להם שירים ממש טובים

ורק שתדעי שהיה בגרמניה ממש "טרנד" של עשרות להקות דמוי-דפש, היה איתי מישהו בצבא שפשוט אסף את כל להקות-הדמה האלה והתאהב בהן עד כדי כך שהוא שחת את המקור...חחחח... ובמסיבת הדפשמוד הבאה - אני לא מפספס אותך...
ואגב - ראית את ההצעה שלי לפורום ? מיותר לשאול מה את בוחרת, לא ? חחח

pimpf

New member
איך אפשר לעזוב את המקור??!!!

אני גם מכירה אנשים שאהבו את דפש מוד, "התקדמו" הלאה עם המוסיקה ונטשו את דפש...
בשנה האחרונה יצא לי להכיר מלא להקות, שלא הכרתי לפני כן, ואני שומעת פחות דפש מוד בבית- ואני חושבת שזה מצויין, כי ככה אני מה-זה-נהנית-במסיבות... יש הרבה דפשיים, שמפחדים שייאמס להם מדפש, אז הם גם מגיעים פחות למסיבות
ובמסיבה הבאה- כולם באים... אוף שיעדכנו אותנו כבר מתי תהיה...

alpha80

New member
חפי.. אולי ניתן כמה שמות למתעניינים

מסכים עם מה שנאמר בקשר ל"להקות שנשמעות כמו" , אבל אל לשכוח שעם כל הכבוד - דפשמוד לא המציאו את הגלגל. סינטפופ ומוסיקה אלקטרונית קיימת כבר מתחילת שנות ה 70 עם אמנים כמו קראפטוורק, ג´אן מישל ז´אר, וונגליס, ועוד ועוד, רק שלא בהצלחה מסחרית כמו זו שזכו לה בתחילת שנות ה 80 להקות כמו ויסאז´, הליגה, דפש, תא רך, טוק טוק.... (שעוד לא הזכרנו אותם בפורום שלנו, בושה.) סגנון הסינטפופ עדיין קיים, ובשוק האירופאי (גרמניה, בעיקר, שהיא מולדת המוסיקה האלקטרונית), ולהקות כמו קאמופלאז´, שאין מישהו ששמע את THE GREAT COMMANDMENT ולא חשב שאלו הם דפשמוד, או DE/VISION, גרמניים אף הם, שעושים סינטפופ משובח, MESH (בריטיים?) שמשלבים יותר גיטרות אבל הבסיס הוא סינטפופ, וכמובן להקת BEBORN BETON המצויינת, שנשמעים הכי סינטפופ שסינטפופ יכול רק להישמע. פה המקום לומר שקטונתי מלהזכיר את האמנים הללו מבלי לתת קרדיט ענק לענת - מנהלת פורום הסינטפופ של ההיייד פארק.בזכותה ובזכות חברים יקרים שם נחשפתי גם אני לראשונה לאמני סינטפופ עכשוויים.

pimpf

New member
אתה ת-ו-ת-ח! ../images/Emo8.gif

כל מה שקשור לסינת´פופ, אני יודעת רק מענת
ואני מסכימה איתך, בהתחלה כשרק התחילתי לשמוע את כל הלהקות שהזכרת, הכל היה נשמע לי אותו הדבר. רק אחרי כמה חודשים התחלתי כבר "לזהות" שירים ולהבין שבעצם כל להקה היא בפני עצמה, גם אם היא "נשמעת כמו". לא יעזור, גם קאמופלאז´, עם הדימיון העצום שיש בקול של שני הסולנים (דייב ואין לי מושג איך קוראים לסולן של קאמופלאז´), עדיין להקה בפני עצמה עם מוסיקה משלה. הסגנון והקול דומה, אבל המוסיקה עצמה היא לא חיקוי, אין סימפולים או משו כזה... בקיצור- הבנתם
ואני שולחת עכשיו את ענת לפה
חפי

DJ Dawn

New member
../images/Emo9.gifהמממ... מישהו דיבר עליי?

אני מודה, הזנחתי את הפורום הזה (ואפילו שכחתי את הסיסמא לניק ניים הקודם שלי), אני מקווה שבקרוב זה ישתנה.
דבר ראשון- המון תודות על כל המחמאות. :*) כמו Pimpf, אני מכירה אנשים רבים ששמעו דפש ו"המשיכו הלאה". אני, לעומתם, שמחתי לקבל "תוספות מוסיקליות" אך עדיין הם נמצאים אצלי מעל כולם. כמו שאלפא, יקיר האומה, כתב, הרבה מהלהקות של היום מתבססות על דפש מוד. דפש מוד לא היחידות שנמצאות באותו תחום מוסיקלי (OMD, סופט סל וכו´ וכו´, דוגמאות לא חסרות). חברי הלהקות שינקו, בדיוק כמונו, את המוסיקה הנפלאה שלהם ולקחו יוזמה והקימו להקות נהדרות שקיימות כבר בזכות עצמן ולא רק בגלל "הדימיון", תופסות (ובימינו- בעיקר הן) מקום מכובד בדיסקיה שלי. Camouflage להקה נהדרת. מעבר לשני השירים המוכרים (LIAS ו- TGC) יש להם עוד הרבה שירים ששווה לחקור (תכתבו "המלצות?" והם יופיעו
). יש עוד המון המון להקות משובחות, צריך פשוט "לפתוח ת´אוזניים" ולקבל משהו קצת שונה. ענת, פורום סינת´פופ: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=1455

turrican

New member
Camouflage ??

בחיים לא שמעתי עליהם . מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שלהם או לאיזה מיקס . דווקא מעניין אותי לשמוע חומר שלהם. תודה אלפא (ותודה ענת) לשמות החדשים הללו שעדיין עושים סינטפופ. מקווה לשמוע עליהם בהמשך .

alpha80

New member
לקצת מידע עליהם

אין להם אתר רשמי, או שהוא לא פעיל משום מה, אבל קבל פה קצת מידע, ביוגרפיה ודיסקוגרפיה

turrican

New member
אלפא שמעת על New Musik?

מה תוכל לאמר לי עליהם הבנתי שהם גם בז´אנר של Camouflage . נדמה לי שיש להם תקליטון בודד מ-80 .

alpha80

New member
ודאי

להקת NEW MUSIK הוציאה 3 אלבומים בתחילת שנות ה 80 והתפרקו ב 1982. הלהיטים הגדולים שלהם היו THIS WORLD OF WATER STRAIGHT LINES SANCTUARY LIVING BY NUMBERS קלידן הלהקה, ניק סטרייקר, אגב, פרש מהלהקה אחרי האלבום הראשון שלה והוציא את A WALK IN THE PARK.

turrican

New member
וואלה?! ../images/Emo13.gif

אחד השירים הכי אהובים Walk in the Parc כ"כ מלודי,כ"כ אייטיז..ואו. איפהו רשום לי ניק סארטר אבל כנראה שזה שיבוש של סטרייקר . ואיי...אין לך מושג כמה אני אוהב את השיר הזה. אני בהחלט מתכוון להשקיע להוריד (לא יפה!!) אז להשיג את השירים שלהם. להשתמע. +מה עם המסר האחרון ששלחתי לך?

ט ו ר ה

New member
אלכס, שים לב לחתימה שלי..

שיר מפורסם מאוד שלהם , ואתה בטוח מכיר. LOVE IS A SHIELD

turrican

New member
אהה. תודה טורה ../images/Emo13.gif

אני יעשה חיפוש אם יש לי את השיר הזה. ואם אין אני אשתדל להוריד אותו היום. לא ידעתי שאתם כ"כ בקיאים בלהקה הזו.

DJ Dawn

New member
חמישה שירים להתחלה:

Love Is A Shield The Great Commandment וקצת פחות מוכרים (וחבל): Suspicious Love Handsome Strangers Thoughts אם תאהב את ההמלצות האלו, אשמח לתת עוד...

למעלה