כאילו דעעעע!!

MikeY fReAk

New member
כאילו דעעעע!!../images/Emo79.gif

יום רביעי מתחפשים, ועוד אין פה שרשור תחפושות?!

shiroosh999

New member
לא. ../images/Emo3.gif

סתם. אני שומרת על זכות השתיקה. אבל מעודדת אנשים לכתוב!

Moranus

New member
לא כולם

אני לא יתחפש השנה...אין פורים תקועה בבית שבוע שלם

White TigeR

New member
כל הכבוד למשפטים שלמים.......

ואני חושבת שהתכוונת "אני לא אתחפש השנה" עם אלף ולא עם יוד.

MikeY fReAk

New member
לדבר יפה.../images/Emo79.gif

אני אומרת לך דוגרי-לי זה מפריע שהיא אומרת עם י' במקום א'. [ונראה לי שאת יודעת את זה
] אז כמו שהיא רוצה לדבר עם טעויות-אני רוצה לתקן אותה:)

Moranus

New member
אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי

לא מזיז לי איך אני מדברת וידבר...
העיקר קיבלתי ת'עובר המזדיין הזה בלשון...לא צריך יותר מזה וזה ממש עצבן אותי עכשיו!!!!!!!!!!!

White TigeR

New member
למה את מתעצבנת?

אפשר לחשוב מה כבר עשיתי. זה בסדר לעשות טעויות וזה בסדר לתקן את הטעויות. חוץ מזה אני מציעה שתקראי את השירשור למטה על המילה "פקצה" ותראי איך אנחנו דיברנו בשיחה רגוע על הלשון של היום. את בוחרת להתעצבן. אני רק רציתי לעזור.

MikeY fReAk

New member
היא לא אמרה שלא..../images/Emo79.gif

זה שהיא מתקנת אנשים זה לא אומר שהיא מתנשאת או מעולה בשפה העברית. ככה לומדים הכי טוב-מהטעויות..

MikeY fReAk

New member
פנים מול פנים, עוד איכשהו.../images/Emo79.gif

אבל שאתה מתקשר עם אנשים ע"י כתיבה זה מפריע ומציק בעין.

shiroosh999

New member
לי אישית...

זה כן מפריע, אני תמיד תיקנתי אנשים, אבל אם זה כל כך מפריע לך שמתקנים אותך, נשתוק, אני לומדת מטעויות ומקבלת ביקורת, זה שעברת בגרות בלשון אל אומר שאת לא צריכה לדבר נכון.

White TigeR

New member
אני לא אומרת שאין לי שגיאות

יש לי המון שגיאות מכל השנים שלא דיברתי עברית כל היום ואני דווקא מאוד רוצה שיעזרו לי לתקן אותם. נכון זה לפעמים לא כל כך נעים אבל לומדים מהטעויות וזה רק מועיל. אני בכלל לא תקפתי אותה ולא העלבתי אותה, היא בחרה להעלב, רק תיקנתי לה טעות קטנה ואני לא אומרת שזה אומר שהיא מטומטמת או שהיא לא יודעת לדבר אני בסך הכל תיקנתי לה טעות קטנה. ואני אומרת לך כבר עכשו, לי יש הרבה טעויות! אני לא אומרת שאין לי! אבל עם כל הכבוד, אני לא חושבת שאני צריכה לקבל תגובות כאלו כשאני בסך הכל מנסה לעזור.

למעלה