כאילו אין לי טבעת..

כאילו אין לי טבעת..

ממש כך אני מרגישה אני אוכלת הכל מהכל והרבה וכמובן לא יורדת (פוחדת לעלות על המשקל כי אולי העלתי) הדבר היחיד הוא שאם אני אוכלת ביס גדול של לחם/פיתה אז אני מרגישה לחץ אבל זה הדבר היחיד אז.. החלטתי ללכת לסגור היום עברו שובעיים מהסגירה הראשונה אני יודעת שחצי שעה לפני אסור לאכול עוד משהו שאני צריכה לדעת? ברכה אמרה שרק שחר נמצא...מקווה שהוא נחמד כמו אבינוח.. האם לסגור ישר ל 7? אני יודעת שצריך לשתות 3 כוסות אחרי לראות שעובר חלק ונוזלים ורכים למחרת עוד משהו? יום טוב לכולם

שחר גם נחמד, אבל ברור שאין כמו אבינוח.

חוץ מזה שאסור לאכול חצי שעה לפני, לא זכור לי משהו. לגבי הסגירה, מי שנמצא שם כבר יחליט בעצמו לפי המשקל שלך ולפי כמה שזה סגור עכשיו (יש להם נוסחא כלשהיא) (לא כ"כ משנה כמה את רוצה לסגור, אגב, יש כאלה שגם עם סגירה של 7 מצליחים להעביר ביס מפיתה. כל אחד ואנטומיה שלו) הוא יגיד לך כבר, מה לעשות אחרי הסגירה. אני זוכרת ששתיתי כוס מים אחת וזהו. בהצלחה.

שתיתי בבקור שלם של חצי ליטר עבר כאילו כלום...

מה יהיה? עוד לא אכלתי היום אז אני לא יודעת איך עובר האוכל בסוף מי שהיתה זאת ד"ר שהם..

אופירA

New member
מנהל
זו ההוראה של כל המנתחים ביום הניפוח

ואם גם ד"ר אבינוח מקפיד על ההוראה הזו, של 24 שעות נוזלים, סימן שזה מאוד חשוב. הטבעת המנופחת מקיפה את שריר הקיבה. לאחר הניפוח היא לוחצת עליו יותר מאשר קודם לכן. שריר הקיבה בכלל לא מבסוט מהגוף הזר המונח עליו, ולכן הגיב עליו בהצטלקות סביב הטבעת. בוודאי שהוא מאוד לא שמח כאשר הגוף הזר הזה מתהדק ולוחץ אותו יותר. עלולה להופיע בצקת או תופעות נוספות שאנחנו לא אמורים להבין בהן, היות שלא בראנו את מערכת העיכול שלנו, שידוע שהיא מורכבת בצורה מדהימה. כיוון שכך, אין להכביד על השריר המסכן, שנאלץ להסתגל למצב חדש ומעצבן יותר מקודמו, ויש להניח לו מפעולת העיכול מספיק זמן, כדי שיתפנה להסתדר עם המצב החדש. נוזלים בלבד. אפילו לא רך. תשתי חלב או רוויון, כדי להרגיש "בשר" בנוזלים. אגב, יש מנתחים, שההוראה אחרי הניפוח היא שבוע נוזלים, שבוע כלכלה רכה, ואז לחזור למוצק............. אז תשמחי....

למעלה