כאב

כאב

כאב של געגוע כאב של מדוע דמעה שחותכת בבשר היא שורפת עץ חסון נטוע חזק מעלה על צמרתו שיבכה של אבק שורשיו נרקבים ככה לאט לב ליבו נשחק בשקט, בלאט יד אכזר פצעה את הלב לב שחור מרח עוד כאב פיזר לו חיוך מתחת לשפם ועם גלימתו נעלם נעלם לאי שם מבטיח בעיניו כי בוא ישוב מבטיח לחבריו להשאיר שדה חרוב והעץ עוד נטוע, כאילו חזק אך יד של תינוק תפילהו כבזק

אקי36

New member
כמה כאב

כמה כאב יש באישה המצחיקה הזאת...לך תבין... מה שאני לא קולט זה שאם יד אלוהים מכוונת הכל, למה היא לא מסדרת לכל אחד מאיתנו את בן הזוג המתאים. למה היא שולחת לנו בני זוג שסוחטים מאיתנו את האושר עד הטיפה האחרונה.

יערית

New member
שאליות קיומיות בשעה כזו..ממממ

אחרת לא היה מעניין בחיים. אלוהים מכוון,זה בני האדם שרוצים את הבדווקא אחרת

Rinattt

New member
נשמה טהורה...

נשמה טהורה, יודעת שכואב לך בגלל הבן, אבל, גם כשהוא שם, הוא עדיין הבן שלך!!! עדיין אהובך הניצחי!!! עדיין שלך!!! < עד שיתחתן חחח > וזה עצוב לפעמים, וזה גם שמח... כי טוב לו שם... < לבנתיים > חייכי נשמתי, הדרך לא קלה היא, אבל בהחלט תהיה קצרה יותר מהרגע ששיחררת... < בטוחה בכך >

יערית

New member
בסוף יהיה טוב../images/Emo24.gif

זה תקופה מורטת עצבים וכאב, זו תקופה שתביא בסופה רק טוב, זו תקופה בילתי נסבלת ואתם תעברו אותה, כן אתם,אתם כמשפחה וכל אחד לחוד. ואנחנו כאן,נשמע את זעקתך וכאבך בכל פעם שרק תבקשי. tha's why friends are for

naama78

New member
מתוקה../images/Emo20.gif

גם עץ חזק, מתעקם לפעמים, רועד, שברירי, נופל. מותר לפנות הרבה מקום לכאב, מותר כי באמת כואב לך... הכאב הזה...יהיה פעם נעים.... שולחת לך
ו

maof

New member
סופי ../images/Emo24.gif

חלומות לא מגיעים רק בלילות... ואנשים כמוך יודעים גם להגשים ת'חלומות שלהם מעוף

אין לי כח יותר

העגלה הזאת שאני סוחבת,כבדה לי מיום ליום אין לי כח יותר, נגמר לי האויר

סופי../images/Emo24.gif

חייך מזמנים לך לא מעט קשיים ואכזבות, אבל זיכרי כי דרכן את הופכת להיות חזקה יותר, האמיני בעצמך. אל תוורי על חלומותייך. כי לחיות ללא חלומות זה כמו לחיות ללא תיקווה. את תראי עוד יבוא היום, וכל הכאב יתפוגג, ויהיה מאחורייך. היי חזקה אישה. יש לך את זה. אוהבת ענת

יד של תינוק תפיליהו

הרסת אותי..... כך אנחנו, חזקים עד לנקודה הכי כואבת - הילדים! נשמה יפה את, מלכה של צחוק וחיוך, מלאה ברוך ואהבה, מלאכית עם נשמה, אין..אין גבול לניסויים ולבחינות שהאל מציב בפנינו. אבל את יודעת הוא בוחר לבחון את הצדיקים ביותר, את המובחרים והמשובחים. בסוף תבוא הגאולה, יבוא השקט ונפשך תמצא מנוחתה.

למעלה