כאב

me0000

New member
כאב

לחברה כואב ביחסי המין. בהתחלנו חשבנו.. זה אמור לכאוב בהתחלה בלה בלה.. אבל אנחנו כבר המווווון זמן ביחד וזה לא עובר. הפסקנו עם סקס נכון לעכשיו. היא מתביישת ללכת לגניקולוג . אי אפשר לשכנעה. מה עושים? תחושת הכאב לפי התיאורים שלה, היא לא בגלל שיבש שם, או צורב. אלא "פשוט כואב" "כאילו בעטו בי".. כיף כיף כיף.. איזה בדיקות יעשו לה אם היא תלך לגניקולוג? יש דרך להשיג תרופה\בדיקה בלי ללכת לגניקולוג? מה לעשות עוצו עצה היא לא מוכנה ללכת לגניקולוג וזה סופי.. (אנו בני 18-19)

חתולבל

New member
me יקר

קודם כל טוב לראות כמה אתה דואג לחברה שלך, ואני רוצה לומר לכם שעשיתם את הדבר הנכון - הפסקה ביחסי מין עד שתתברר הבעייה היא העצה שאנחנו תמיד נותנים למי שבא להתייעץ עם בעיה כמו שלכם... חברה שלך חייבת להבין שאם היא מספיק בוגרת לקיים יחסי מין היא גם צריכה לקחת אחריות על הדברים - היא חייבת ללכת להבדק אצל גניקולוג, אפילו אם לא הייתה בעיית הכאבים, פשוט כי חשוב להיות במעקב ולוודא שהכל בסדר. מה עם גניקולוגית? הרבה בנות מגלות שיותר קל ללכת לרופאה אישה. חשבתם על זה? בכל מקרה, מה שאתה מתאר הוא תופעה מוכרת, שיש המכנים אותה דיספרוניה - כאב בקיום יחסי מין. אני מצרפת לכם קישור מאמר מפורט בנושא - המתייחס גם לעוד שתי בעיות דומות. השורה התחתונה היא שאין דבר כזה טיפול או תרופה בלי לראות רופא, אז אם זה סופי שהיא לא הולכת לגניקולוג, כנראה שזה גם סופי שהיא תסבול לעד מכאבים... לא חבל? אז הנה קישור למאמר על כאבים ביחסי מין וגם סיפורה האופטימי של גולשת על הבדיקה הראשונה אצל גניקולוג - רק כדי לראות שאין מה לפחד...

../images/Emo24.gifיקירme !

מבלי להכנס להגדרות מקצועיות ו/או אבחנות כאלו או אחרות, חשוב לי שתדע שבלי גניקולוג/ית חבל על הזמן!. מה?, אם היתה כואבת לה השן ...לא היתה הולכת לרופא/ת שיניים??!! מה?, אם היתה כואבת לה האוזן.....???!!!. אומרים על המעשנים הפאסיביים שהבושה עוד תהרוג אותם... לך איתה !!! חזק אותה !!! זה יעזור לשניכם !!! חג-שמח!! עידן מיליצ'ר

למעלה