כאב ../images/Emo128.gif
כל פעם מחדש מביטה על עצמי במראה ומחייכת לעצמי, את חזקה – שום דבר לא יפגע בך...... את לא תתאהבי עד שתיהיי בטוחה מה קורה אצל הצד השני – ביטוח... וכל פעם מחדש קשה לי עד כאב לקיים את ההבטחה הזאת לעצמי. מתגלגלת למערכות יחסים שהן ללא מוצא..... ובשיחה עם עצמי אומרת ... שמה יקרה
סוף העולם.. אז תעבירי חודשיים נחמדים.. חודש נחמד.. ואיכשהו אחרי שבוע כבר מתחילה לתהות למה הדברים לא קורים כמו בסקיצה המקורית.... אז מה אם הוא נשוי.. ממילא אני לא רוצה מישהו שידבק לי לנשמה.. אז מה אם הוא נשוי ממילא אני לא פנויה יותר מערב בשבוע.. אז מה אם הוא נשוי הרי אם היה פנוי ממילא לא הייתי רוצה אותו.. אז מה
וכל יום שעובר הכאב חד יותר מביום האתמול. נכון שהוא ביקש שלא אתקשר. נכון שאני לא רוצה לגרום לצרות.. הכל נכון.. אבל איך אפשר להשאיר את הכל להחלטותיו שלו
ואולי הוא לא בטוח בתגובותי? ואולי
אז מה קורה לי
הרי זאת לא אהבה.. זו כמיהה..... והיא חזקה מאי פעם.. החוזק שלי הוא לא דימיוני – גם אם קרה בעבר ה´החלמה´ ארכה לכל היותר יום או יומיים.. ועכשיו? כבר שבוע שאני לא מפסיקה לחשוב. שבוע שאני מוטרדת.. מה קורה פה
CUT להפסיק את הדרמה הזאת! להמשיך הלאה... עוד לא. לא יכולה. צריכה לקבל את הלא בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. לא יכולה לחיות עם אי ודאות. זה פשוט הורג אותי.....
כל פעם מחדש מביטה על עצמי במראה ומחייכת לעצמי, את חזקה – שום דבר לא יפגע בך...... את לא תתאהבי עד שתיהיי בטוחה מה קורה אצל הצד השני – ביטוח... וכל פעם מחדש קשה לי עד כאב לקיים את ההבטחה הזאת לעצמי. מתגלגלת למערכות יחסים שהן ללא מוצא..... ובשיחה עם עצמי אומרת ... שמה יקרה