כאב

viviti

New member
כאב ../images/Emo128.gif

כל פעם מחדש מביטה על עצמי במראה ומחייכת לעצמי, את חזקה – שום דבר לא יפגע בך...... את לא תתאהבי עד שתיהיי בטוחה מה קורה אצל הצד השני – ביטוח... וכל פעם מחדש קשה לי עד כאב לקיים את ההבטחה הזאת לעצמי. מתגלגלת למערכות יחסים שהן ללא מוצא..... ובשיחה עם עצמי אומרת ... שמה יקרה
סוף העולם.. אז תעבירי חודשיים נחמדים.. חודש נחמד.. ואיכשהו אחרי שבוע כבר מתחילה לתהות למה הדברים לא קורים כמו בסקיצה המקורית.... אז מה אם הוא נשוי.. ממילא אני לא רוצה מישהו שידבק לי לנשמה.. אז מה אם הוא נשוי ממילא אני לא פנויה יותר מערב בשבוע.. אז מה אם הוא נשוי הרי אם היה פנוי ממילא לא הייתי רוצה אותו.. אז מה
וכל יום שעובר הכאב חד יותר מביום האתמול. נכון שהוא ביקש שלא אתקשר. נכון שאני לא רוצה לגרום לצרות.. הכל נכון.. אבל איך אפשר להשאיר את הכל להחלטותיו שלו
ואולי הוא לא בטוח בתגובותי? ואולי
אז מה קורה לי
הרי זאת לא אהבה.. זו כמיהה..... והיא חזקה מאי פעם.. החוזק שלי הוא לא דימיוני – גם אם קרה בעבר ה´החלמה´ ארכה לכל היותר יום או יומיים.. ועכשיו? כבר שבוע שאני לא מפסיקה לחשוב. שבוע שאני מוטרדת.. מה קורה פה
CUT להפסיק את הדרמה הזאת! להמשיך הלאה... עוד לא. לא יכולה. צריכה לקבל את הלא בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. לא יכולה לחיות עם אי ודאות. זה פשוט הורג אותי.....

ניקולי

New member
ערך עצמי!!!!

זה הכל.. את לא מספיק מעריכה את עצמך.. כנראה שאת צריכה להפגע ממש ממש חזק בכדי להבין שבעצם זה לא לך..!! תאמרי לי דבר אחד..אבל תעני לי בכנות היית רוצה להיות נשואה ולגלות שהבעל שלך בוגד בך?? מה היית עושה אילו היית מאוד אוהבת את הבעל שלך והיית מגלה שיש לו "מאהבת"?? ועוד ההוא ביקש ממך לא להתקשר יותר..ומה זאת אומרת..אז מה אם הוא נשוי ממילא הוא לא פנוי..?? מה את חיה בנדמה לי?? חמודה..מה שיש לך זה ריגושים..ריגושים מאדם שלא יכול להעניק לך אהבה כנה אהבה טהורה ..נראה לי שאת רוצה מישהו שיאהב אותך מרחוק.. מישהו שיתגעגע אלייך..שלא תוכלי לראות אותו כל יום..(שלא יתקרצץ עלייך כמו שאת אומרת)..מישהו שתגידי לו ללכת הוא ילך..ושתגידי לו לחזור הוא יחזור..נראה לי את רוצה לשלוט על הגבר שיהיה לך..אבל יום אחד תרגישי בודדה ..תרגישי שתרצי להיות עם מישהוא ולא תוכלי..כי האופי שלך הוא כזה.. את נוקמת, נוקמת ואני לא יודעת במי..את מפחדת להקשר פן..תחווי את פחד הנטישה..עלייך לשנות מיד את קו המחשבה שלך היום זה איתו מחר זה עם אחר.. אני מאחלת לך שתתאהבי באדם שראוי לך ושאת ראויה לו..אני מאחלת לך לדעת אהבה מהי...ולהמשיך איתה הלאה!! שלך ניקול*..ובוקר טוב

למעלה