כאב ראש מתמשך

כאב ראש מתמשך

אתמול התחיל לי כאב ראש במשך הבוקר. כאב ראש עמום באזור הרקות והעיניים ובמשך הערב הוא התרכז בצד שמאל של הראש באזור הרקה עד לאמצע. היום בבוקר קמתי עם אותו כאב ראש באותו אזור. יש לציין שהכאב הוא מאוד עמום ולא חד. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

avorly

New member
שלומצי2004 ,

כדי שנוכל לעזור, אשמח אם תעני על כמה שאלות: 1. האם שתית אתמול והיום כמו שאת רגילה לשתות בד"כ? 2. האם חוץ מהכאב ראש יש תחושה כללית של שפעת? 3. האם היית בקרבת מישהו חולה בשפעת ב- 48 השעות האחרונות?

תשובות

1. לא שתיתי הרבה, אבל היו כבר ימים כאלו עם פחות שתייה וללא כאבי ראש. 2. שלשום, היו כאבי גב ובבוקר היום קמתי עם אף סתום אבל זה נעלם לאחר שעתיים 3. לפני יומיים שהיתי במשרד עם מישהי שהתעטשה לכל עבר...

avorly

New member
לאחר תשובותיך-

אני חושבת שהתמונה יותר בהירה- השפעת שמסתובבת עכשיו תוקפת את כולם כמעט, עד שירד גשם שירגיע קצת את הוירוסים. סביר להניח שאת מתחילה שפעת. אחת מתרופות הסבתא הבדוקות ביותר היא לקחת לעצמך מנוחה טובה. נוסף לכך לשתות הרבה מיים עם לימון
ו
, או אפילו רק תערובת של לימון ו
ללא המים. ה
והלימון עשירים בויטמין C ועוזרים לחזק את המערכת החיסונית, וכך להלחם בוירוס. הלימון עוזר גם לליחה להתנקז החוצה. נוסף לכך אפשר להעזר ברפלקסולוג/ית באזור מגורייך, כדי לקצר את זמן המחלה ולהקל על הכאבים בגוף.

freearth10

New member
נסי לחשוב

מה מטריד אותך בזמן האחרון. משהו שמבקש תשובה בפעולה ולא התחמקות או בריחה. אם לא תצליחי לגלות לבד מוטב שתעזרי במטפל/ת. אנשים לפעמים חושבים שבשביל בעיה כזאת קטנה כמו כאב עמום לא כדאי ללכת לטיפול, אבל אני חושבת שעדיף לטפל עכשיו מאשר לבוא מחר עם כאב הרבה יותר חד שפשוט משתק אותך.
מאיה

avorly

New member
מאיה, ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

תמיד נחמד ונעים לקרוא את כיווני מחשבתך. המשיכי לבקרינו, ואפילו יותר תכוף.

למעלה