כאב עצום

liat1953

New member
כאב עצום

כבר כמעט שנה שאתה בני האהוב כבר אינך עימנו יום זיכרון לחללי צה"ל מתקרב והולך בצעדי ענק.לכל אורך הדרך הכאב אינו מרפא.לפני דקות אחדות שרה מרגלית צנעני את השיר "קשה הדרך "ואני חשה כה מזוהה עם המילים הללו.אני הולכת לישון עם הכאב העצום מתעוררת למחשבה אולי היה זה אך חלום בלהות. אך לא כך הוא הדבר המציאות המעיקה מיד צפה ועולה במלוא כוחה והלב לא מפסיק לכאוב.מה שמוסיף עוד ועוד זה כל הארועים הטרגיים הפוקדים אותנו חדשות לבקרים ולא רואים עדין את האור בקצה המנהרה. לפני שנה בדיוק עוד הספקת לומר כי בטוח תוך שנה תפרוץ מלחמה והנה אכן כך היה ועוד דברים שאמרת התגשמו רציתי להתקשר אליך ולומר לך כמה צדקת בעניןזה או אחר אך כשהתחלתי לחייג פתאום הבנתי שלא תהייה שם על מנת לענות לי ולספר כל מיני דברים מהרהורי לבך ומחדשות היום שכה היית מחובר אליהם. הוי בני היקר והאהוב לו היה זה רק חלום

kevant

New member
כאב

מוחה דימעה מעינך. מזיל דימעה בעצמי. הכאב לא קטן עם השנים, הוא הולך וגדל. אנו רק לומדים לחיות איתו. מחבק אני אותך מרחוק ומקוה שתצליחי להרים ראש . ולו למענו. שלך אב ללא בן.

liat1953

New member
הכאב שאינו מרפא../images/Emo24.gif

תודה על ההשתתפות הכנה והאמיתית,ניכר כי היא באה מביפנים ממעמקים. מתוך הזדהות והבנה לכאב העצום.זהו מקרה יחיד בו הזמן כלל אינו עוזר. אני משתדלת להרים את הראש ,בהחלט,למען זיכרון בני היקר ולמען הסובבים אותי. לו היינו האחרונים המתיסרים ביגוננו. בידידות האם הכואבת

למעלה