ואיך עושים את זה? תרים את הכפפה ומקווה שיצליח לך
ה השוני בהבדל New member 13/8/15 #15 להרים אותה? אתמול היא איימה וברחה.... היא עדינה שברירית ומצד שני היא ממש לא זה כמו נוגעת לא נוגעת מסוכנת זאתי
להרים אותה? אתמול היא איימה וברחה.... היא עדינה שברירית ומצד שני היא ממש לא זה כמו נוגעת לא נוגעת מסוכנת זאתי
E ExLibris499 New member 13/8/15 #20 מינהלת יקרה, אינני חדשה. השתתפתי בכמה וכמה תחרויות כאן...(אייקון של קריצה) אבל, תודה בכל מקרה!
ה השוני בהבדל New member 14/8/15 #24 ואני לתומי חשבתי שאין פה תחרויות ... שהכול עניין של מחשבות תחושה ורגש...
ה השוני בהבדל New member 14/8/15 #25 פסח פסח כולם על השולחן והיד מלטפת ומטיילת בין המשעולים מתחת לסדינים רופפת מעל השפתיים ואת כולך מדברת עם העיניים....
פסח פסח כולם על השולחן והיד מלטפת ומטיילת בין המשעולים מתחת לסדינים רופפת מעל השפתיים ואת כולך מדברת עם העיניים....
א אחד העם101 New member 14/8/15 #34 כאב מענג ברמה הפיזית קודם כאב ואז עונג או עונג ( ליטופים נשיקות ירידה וכו..) ואז כאב ( ספנק הצלפות משיכות נשיכות וכו...) יותר ברור?
כאב מענג ברמה הפיזית קודם כאב ואז עונג או עונג ( ליטופים נשיקות ירידה וכו..) ואז כאב ( ספנק הצלפות משיכות נשיכות וכו...) יותר ברור?
E ExLibris499 New member 16/8/15 #37 סדר מסוים או קבוע - די פוגע ברוח הדברים...... חוסר הידיעה, הציפייה, ההפתעה שבהצלפה או לחילופין ההפתעה שבמגע יד רך - זה כל הכיף!!!! ותחשוב על זה - לקחת רשימת קניות לסופר או להתפרע בין המדפים?!?!?
סדר מסוים או קבוע - די פוגע ברוח הדברים...... חוסר הידיעה, הציפייה, ההפתעה שבהצלפה או לחילופין ההפתעה שבמגע יד רך - זה כל הכיף!!!! ותחשוב על זה - לקחת רשימת קניות לסופר או להתפרע בין המדפים?!?!?
ה השוני בהבדל New member 16/8/15 #38 זה מאוד תלוי מה יש על המדפים ואת מי אתה שם על המדפים והאם הם עמידים... כי בין המדפים יש פינות ושפיצים ודוקרנים חבל יהיה פנצר
זה מאוד תלוי מה יש על המדפים ואת מי אתה שם על המדפים והאם הם עמידים... כי בין המדפים יש פינות ושפיצים ודוקרנים חבל יהיה פנצר
E ExLibris499 New member 16/8/15 #40 אני לא נוטה לשלוח אנשים לקרוא רשומות בבלוג שלי, אבל תגובת המדפים שלך פשוט דורשת את זה! אז הנה, זה מה שיש לי לומר בעניין: http://www.tapuz.co.il/blog/net/Warning.aspx?r=1&EntryId=4354760
אני לא נוטה לשלוח אנשים לקרוא רשומות בבלוג שלי, אבל תגובת המדפים שלך פשוט דורשת את זה! אז הנה, זה מה שיש לי לומר בעניין: http://www.tapuz.co.il/blog/net/Warning.aspx?r=1&EntryId=4354760
ה השוני בהבדל New member 16/8/15 #42 דיי דיי דיי דיינו מה אין לך נטיות? עם בלוג לא הולכים לקניות או למדפים הולכים לקרוא שעות וימים