כאב לב..

כאב לב..../images/Emo14.gif

איך מתגברים על כאב הלב...? ישלכם הצעה? עשיתי הכל וכלום לא עזר.. לפעמים נשבר לי כבר

tropical888

New member
השאלה ממה יש לך את ה"כאב לב"?

אם זה בגלל אהבה נכזבת אז אתה פשוט צריך להמשיך בחייך ולהעסיק את עצמך, לצאת לבלות ולהכיר. בכל מקרה אתה צריך להמשיך הלאה ולא להיות עסוק במחשבות על מה שגרם לזה. נסה לצאת עם חברים ללכת לפעילויות שונות להיות בחוגים כולנו עוברים את זה מתגברים על זה וממשיכים הלאה הייה חזק ובהצלחה

עשיתי הכל, הפנמתי את כל הדברים אבל.

עדיין קשה.. אני עסוק כל הזמן, אני מתאמן 5 פעמים בשבוע, בצבא, יוצא 3 פעמים בשבוע, עובד, מסיבות, קורא, לומד אין לי זמן בקושי לעצמי אפילו.. נפגש הרבה עם חברים.. כבר חצי שנה עושה הכל.. ואני מרגיש תכאב כאילו הכל קרה אתמול..

inbal88

New member
זה באמת החלק הקשה במערכות יחסים..

לי לקח כמעט שנה להתגבר על מישהו. פשוט העסקתי את עצמי המון לא נתתי לעצמי לחשוב על זה בכלל. התנתקתי מהחברים המשותפים שלנו. זה קשה ואין לזה זמן מוגדר. האמתץ שעשיתי משהו שאני ממש לא מתגאה בו אבל הוא טיפה עזר לי - יצאתי עם מישהו רק בשביל שאני ארגיש טוב עם עצמי. אח"כ גם הבנתי שאותו אחד שסתם יצאתי איתו הוא בנאדם מקסים והיינו ידידים קרובים. אני באמת מאמינה שהזמן עושה את שלו... ולפעמים הזמן הוא טווח ארוך מאוד...
אבל אני בטוחה שבסופו של דבר אתה רק תתחשל מזה!!

אני כל הזמן יוצא עם בנות רק כדי

לצאת מההרגשה, להתנתק, בהתחלה עוד הייתי נאיבי, חשבתי שאני אמצא מישהי חדשה שבאמת אני אתאהב בה.. ומה שקרה שחצי שנה יצאתי עם הרבה בנות וכל זה רק כדי לא להתרכז, מהפחד להיות לבד... נשבר לי כבר מהכל.. הגיעו מים עד נפש..

inbal88

New member
אז אולי...

תיקח לעצמך חופש... אני ממש מבינה מאיפה נובע הפחד...אבל אפ תחשוב עליו תראה שהוא די חסר בסיס. שכן, אתה לא תישאר לבד. ויש אכזבות. תיקח חופש מלצאת. תצא עם עצמך בתקופה הקרובה...דע את עצמך.. (סוג של סכיזופרניה...
) אני בטוחה שבסוף יהיה טוב! אל תתיאש!

יפעת 1 2

New member
כל מילה בסלע....

קצת חופש ולהירגע לא יזיק. אני יודעת שזה קשה, אבל תאמין לי בסוף מתגברים לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן ממה שחושבים...אבל אל להתייאש!

חיים ואני מצאנו על חשבון נפש../images/Emo24.gif

אני מצרפת את הלינק כדי שתוכל לקרוא ,נשמח לקרוא את תגובתך,לנו היה מאוד מעניין לקרוא את הדברים שנכתבו כאן וגם להפנים אותם. קריאה מעניינת גם לך והלוואי שתתחזק בעזרתה, שלך, חיים ודינה.

דינה וחיים וכל השאר

דבר ראשון תודה על התמיכה והיחס, הוא מאוד עוזר!! (אין לכם מושג עד כמה!) עכשיו בקשר לחשבון הנפש... קודם כל מה שמצחיק ששם המחברת - יעל כשמה של ההיא ששברה את ליבי :) חשבון הנפש מדבר יותר לפרדה טריה אצלי עברה חצי שנה.. אבל עדיין היו שם נקודות נכונות גם לגבי.. הסקת המסקנות איפה שגית.. מה היה לא בסדר בקשר, כל מיני נקודות שתוכל לשפר הלאה, ועכשיו שאני חושב על זה באמת היו כל כך הרבה דברים שהיתי בהם לא בסדר.. אולי החשוב מבינהם - כשיש לך משהו ואתה מתרגל אליו, לוקח אותו כאילו הוא שלך- מובן מאליו אתה מזלזל לא מתיחס, רק שאתה מאבד אותו אתה מבין כמה שאתה זקוק לו וכמה שהית טיפש.. מקווה שהפעם אני אלמד ...

חייםלוי

Member
מנהל
מכל טעות לומדים. שבירת לב מאהבה

היא אכן קשה ויכולה לארוך זמן רב. אין מתכון מדויק להתגברות על כך. כל מה שהציעו לך נכון ופועל אבל על כל אחד במידה וצורה שונה. אני יודע שזה נשמע נדוש אבל רק הזמן גם אם ארוך יכול לרפא וזמן ארוך זה מושג יחסי לכל אדם בנפרד. מה שלאחד לוקח שבוע לאחר יכול לקחת שנה (לא שזה ייקח שנה).

aerox

New member
לברוח מן האמת

זו לא בעיה ולברוח מהמציאות זו לא בעיה פשוט תבין לך מצב אחד שמפה והלאה אתה מתחיל חיים חדשים היא לא קיימת , לא נמצאת , תמחוק לך בראש שהיא כבר לא פה , זה לא קל , וזה גם לא קשה פשוט תנסה לחשוב על זה שמי שנפגע פה שים לב זה אתה תחשוב על עצמך אחי ואחרי זה על אהבה שלך איתך שהייתה ,שוב חבר אל תברח מן האמת האמת לבסוף כואבת תתמודד זה לא קל כנס בא ותצליח לצאת ממנה כמו גדול .בהצלחה!

aerox

New member
ואם תרשה לי להוסיף

אני במקומך לא מכיר אף אחת מסדר לעצמי את הראש מנקה אותו מחברים מבחורות , ורואה לאט לאט איך אני מסדר את הראש זו התרופה הכי טוב כי להעלים עין מהכאב זה לא קל זה כמו סירה..

ענת71

New member
קח פסק זמן.

תן לחשבות שלך לרוץ לכל הכיוונים קצת סבלנות והכל יהיה בסדר.

tebetha

New member
איך שאני מבינה אותך

גם עליי עוברת תקופה "מעניינת" שממוטטת אותי כל פעם מחדש,כי אני גם נאבקת עם זה.ועכשיו הוא התחיל לצאת עם חברה שלי,ולראות את זה.... אין לנו מה לעשות.קשה,קשה,אבל כל כאב עובר. אני לא אומרת את זה מהצד אלא מתוך הייאוש שלעיתים תוקף אותי,שעברו 8 חודשים,ועדיין אני חלשה,ועדיין חושבת עליו.זה הדבר היחיד שמחזיק אותי,שכל רגש עובר בסופו של עניין. אין איך לטפל בזה,אלא לנסות לנצור את הטוב ממה שהיה,להפיק לקחים ממה שהיה רע,והכי חשוב,להיות בטוח(ה) בעצמי,ובזה שאני אמצא מישו שראוי לי הרבה יותר. הזמן מרפא. חסר לו שלא.

לא רוצה לנצור כלום..

זה אולי מגעיל, אבל שהכל ילך לקיבינימט כמה שהינו מאוהבים, ונכון שהינו 4 שנים יחד.. אבל שהכל ילך.. ושלא יחזור רק בא לי לעבור את זה כבר. ואת צודקת, אין שום דרך לטפל בזה.. השיטה היא שאין שיטה.. אני הופך לבן אדם עצבני בגלל זה.. אבל, יעבור אני בטוח.. (99%) :]

מוכר...

זה לא פשוט להתגבר על כאב לב.... ואני יודעת את זה מנסיון, לקח לי בערך שנה וחצי לצאת מזה לפגוש משהוא חדש ובאמת להיות פנויה רגשית לקשר חדש , וגם כל הזמן הזה דאגתי לעסיק את עצמי ולא להיות לבד והמסקנה שלא צרייך להתאמץ ולפעול במיוחד... זה פשוט קורה הרגש עובר והכאב לב עוברים... ובשלב מסויים אין דמעות ואפשר להרגיש שכבר מתגברים ואז באמת מתחיל החלק היפה...

למעלה