כאב ואכזבה

חסה משי

New member
כאב ואכזבה

מזה ארבעה חודשים אני מחפשת עבודה מזה כחודש אני מתוסכלת מכך שאני לא מקבלת תשובות חיוביות ממעסיקים ומבקשת מהייקום לשלוח לי הזדמנויות טובות. השבוע קיבלתי הזדמנות לעבוד בחברה טובה עם בוסים מדהימים ותפקיד מעניין. בהתחלה ביקשתי יומיים לחשוב ביומיים האלה חשבתי הרבה ועדיין היססתי,יש לציין שבראיון הייתה כימיה מדהימה וידעתי שאני רוצה את התפקיד. כעבור יומיים הגוף החל לכאוב ולהתכווץ,הראש כאב ונפשי הייתה לחוצה הבנתי כי אני פוחדת וחוששת להתחייב שוב לקחת סיכון לאכזב להכנס שוב לשגרת עבודה הוזמנתי עדיין לראיונות ובמקביל החזרתי למעסיק שקיבל אותי תשובה חיובית אך הוא כבר מצא מישהי אחרת בטענה שאני לא החלטית. כעת אני שבורה ומאוכזבת בעיקר מעצמי שפחדתי ולא החלטתי שרציתי זמן לחשוב כי חשבתי אולי יש משהו יותר טוב,בדיעבד הפסדתי והפסדתי בגדול כי שם הייתה לי כימיה מדהימה עם המנהלים וגם התפקיד מעניין מאוד בדיוק מה שאני מחפשת בשונה מראיונות שאני הולכת לתפקיד קטן בהרבה יותר. סיפרתי כבר לכולם שהתקבלתי שאני מתחילה לעבוד ועכשיו אני צריכה שוב לספר שזה לא אקטואלי שוב ללכת לראיונות מעייפים נפשית שוב לשכנע שמגיע לי עבודה טובה שוב למצוא כימיה שוב למצוא שכר טוב וזה נהיה ממש קשה עם הרבה כאב במיוחד כאב פיזי בגוף,אני עייפה מכל התהליך הזה וקשה לי להכיל את התחושה שאיכזבתי את עצמי איך מתעלים את כל זה למקום טוב ובונה ולא למקום כועס והורס? איך אפשר להסתכל על כל זה באהבה וחמלה,לא מוצאת את האפשרות להיות רכה כרגע עם עצמי. תודה

הי חסה משי ../images/Emo24.gif

מתייחסת למשהו שנראה לי חשוב בהודעתך: "כעבור יומיים הגוף החל לכאוב ולהתכווץ,הראש כאב ונפשי הייתה לחוצה הבנתי כי אני פוחדת וחוששת להתחייב שוב לקחת סיכון לאכזב להכנס שוב לשגרת עבודה הוזמנתי עדיין לראיונות ובמקביל החזרתי למעסיק שקיבל אותי תשובה חיובית אך הוא כבר מצא מישהי אחרת בטענה שאני לא החלטית." מה היתה העבודה האחרונה שלך? במה היא היתה? האם סבלת בה?

חסה משי

New member
תשובה

העבודה האחרונה הייתה בתחום של אדמיניסטרציה ומאוד השתעממתי שם כי לא ניצלתי את הפוטנציאל שלי,לקח לי הרבה זמן לעזוב,שנה וחצי והגעתי למצב שבו יצאתי משליטה והתחלתי לשלשל עד לפני חודש שטיפלתי בזה,סבלתי מכך שלא ממישתי את הפוטנציאל בי והשתעממתי שם נורא. זה גם נגמר רע מאוד

המממ, אז זה די מובן הפחד הגדול

שלך שוב להיתקע בעבודה שאת סובלת בה. פשוט כל כך סבלת קודם, שלא רצית שוב לסבול. נראה לי שמאד יעזור לך לעבוד על הסיבות שלא עזבת את העבודה הקודמת. ממש לרפא את החלקים האלו בתוכך שמפחדים אולי לעזוב, או אולי שמסתפקים במועט, או שמרגישים לא ראויים, או שמאמינים שלא עוזבים עבודה עד ש... ואולי החלקים בתוכך אחרים. אני לא יודעת. נתתי כיוונים. אז לרפא את זה.... זה משהו שיעזור לך למצוא עבודה שתרגישי טוב בה וגם ישחרר אותך מהפחד למצוא עבודה שתיסבלי בה ושתשאירי את עצמך בתוכה. אם אין לך כלים לעבוד על זה לבד, את יכולה להיעזר במטפל/ת, או מדריך/ה, או אופצייה אחרת שנראית לך טובה ומקדמת למשל.

וכמובן גם להיעזר בעזרת הפורום

הזה

אם תאמיני במשפט...

"שום דבר לא מקרי" תלמדי להיות רכה איתך נכון מצב העבודות על הפנים אני במצבך אך כשאני רואה אדם או את מהלך חיי לא רואה זאת כבעיה אלא מצב זמני עד ש...תמצא להם לי עבודה לה אנו ראויים ושם אמורים לעבור עוד התנסויות או הכרויות מול אנשים העובדה שלקראת אישורך למקום העבודה החל גופך לאותת לך שהמקום אינו מתאים לך, ושימי לב כמה הגוף סבל והתחלש מה יותר מזה???? לכן אינך אמורה להצטער וכל ערובה לטובה תחייה את הזמן ולא לידו כן לברר, לחפש, ללכת לראיונות מי יודע באיזה דרך בדיוק תתחברי למקום הבא לאו דווקא דרך עיתון לפעמים מכירים מישהו במקרה והוא זה שמסדר לך את המקום הבא אז אל תכה את עצמך, כן... היי רכה איתך וסובלנית והכל יבוא אל מקומו אני בטיחה לך
דרך אגב כך רואה את העניין גם לגבי מערכות יחסים

ישות21

New member
הפחד מהסבל

גדול מאוד מאוד .. אצל הרבה אנשים אני באמת מצטער בשבילך .. ומאחל לך שיבוא המזל !

למעלה