כאב ואכזבה

חסה משי

New member
כאב ואכזבה../images/Emo184.gif

מזה ארבעה חודשים אני מחפשת עבודה מזה כחודש אני מתוסכלת מכך שאני לא מקבלת תשובות חיוביות ממעסיקים ומבקשת מהייקום לשלוח לי הזדמנויות טובות. השבוע קיבלתי הזדמנות לעבוד בחברה טובה עם בוסים מדהימים ותפקיד מעניין. בהתחלה ביקשתי יומיים לחשוב ביומיים האלה חשבתי הרבה ועדיין היססתי,יש לציין שבראיון הייתה כימיה מדהימה וידעתי שאני רוצה את התפקיד. כעבור יומיים הגוף החל לכאוב ולהתכווץ,הראש כאב ונפשי הייתה לחוצה הבנתי כי אני פוחדת וחוששת להתחייב שוב לקחת סיכון לאכזב להכנס שוב לשגרת עבודה הוזמנתי עדיין לראיונות ובמקביל החזרתי למעסיק שקיבל אותי תשובה חיובית אך הוא כבר מצא מישהי אחרת בטענה שאני לא החלטית. כעת אני שבורה ומאוכזבת בעיקר מעצמי שפחדתי ולא החלטתי שרציתי זמן לחשוב כי חשבתי אולי יש משהו יותר טוב,בדיעבד הפסדתי והפסדתי בגדול כי שם הייתה לי כימיה מדהימה עם המנהלים וגם התפקיד מעניין מאוד בדיוק מה שאני מחפשת בשונה מראיונות שאני הולכת לתפקיד קטן בהרבה יותר. סיפרתי כבר לכולם שהתקבלתי שאני מתחילה לעבוד ועכשיו אני צריכה שוב לספר שזה לא אקטואלי שוב ללכת לראיונות מעייפים נפשית שוב לשכנע שמגיע לי עבודה טובה שוב למצוא כימיה שוב למצוא שכר טוב וזה נהיה ממש קשה עם הרבה כאב במיוחד כאב פיזי בגוף,אני עייפה מכל התהליך הזה וקשה לי להכיל את התחושה שאיכזבתי את עצמי איך מתעלים את כל זה למקום טוב ובונה ולא למקום כועס והורס? איך אפשר להסתכל על כל זה באהבה וחמלה,לא מוצאת את האפשרות להיות רכה כרגע עם עצמי. תודה

שרית38

New member
../images/Emo42.gifתרופה מסוג אחר

היי חסה משי, אני שומעת את הכאב, התסכול ותחושת ההחמצה שלך מהנסיון שתיארת. מאידך - את יכולה לעזור לעצמך במחשבה ובמתן תשובות למספר שאלות: מה בעצם למדת מהנסיון הזה? מה תעשי אחרת - בסיטואציה הבאה? איך היגעת לחברה הזו? ולהאנשים המדהימים? אפשר ללמוד מכך איך להגיע למשהו דומה? התייחסתי לאכזבה כאל הזדמנות נדירה ללמוד שיעור חשוב לעתיד.... ברכת הצלחה ואופטימיות, שרית
.

עבודה של סדר פנימי

שלום, מזה זמן רב שלא פקדת את המקום הזה. מה שאת מתארת הינו באמת מצב מורכב. האם לבדוק ממה חששת למרות הכימיה ? האם להקשיב לגוף ולשדרים המעכבים שלו ? האם יתכן שיש בך חלק שחוסם אותך מלהחזיק בהצלחה ? אם כן מה המוטיבציה שלו, של אותו חלק. מאיזה נקודת מוצא ניתן להתייחס לעצמך בחמלה ? השאלות שאני מעלה באות לומר שהתמונה שאת מעלה מורכבת היא וחשוב לרדת לשורשים של החוויה וההתנהגויות ולבדוק מה יש שם כדי להגיע לתובנות חדשות נקייות וחדות ולפני זה אין מה לעצור. אז אני מקווה שהועלתי ושתוכלי להמשיך את הבירור הזה. אינטליגנציית ריפוי עצמי אני חושב שהמאמר הזה יכול להועיל לך. בהצלחה אמיר דרור

חסה משי

New member
חשבתי על כך ואין לי תשובה לגבי

מה חוסם בי להצליח,הדבר הראשון שעולה לי הוא שאני לא סומכת על עצמי מספיק.

האם ?

האם בדקת איזה סדנאות מוצעות באזור שלך ? ניסית ? האם את מרגישה שאת מעדיפה תהליך אישי ? איזה ספרי מודעות וצמיחה אישית קראת לאחרונה ? שבת שלום, אמיר דרור

חסה משי

New member
כרגע אני בטיפול בשיטת

גרינברג מזה שלוש שנים. לומדת הילינג לומדת משחק(מאוד מאוד ממעמת) במקביל אני קוראת את הספר "הנבואה השממית". קראתי לא מזמן את הספרים: האדם מחפש משמעות, לכל אדם יש שביל אני טובה בלזהות את הבעייה ואת המצב אבל בזמן השינוי והביצוע אני חסרת בטחון לחלוטין. אני ממש מנסה לחשוב איך זה התחיל ולא מצליחה כי עד לפני 3 שנים הייתי ספונטנית ונחושה בהחלטותי,ידעתי מה אני רוצה וביצעתי בלי שום היסוס. אני מזה שנתיים בתקופה שאני לא ממוקדת ברצון שלי ולא נחושה, האמת שיש לי עוד הרבה תכונות טובות,משום מה אני מציינת את השליליות אז אני טובה בעבודה אני מאמינה שכל מנהל יאהב לעבוד איתי אני יוזמת,אני טובה בארגון וסדר ובירידה לפרטים,בתפעול,זריזה עם קליטה מהירה,אוןהבת לעבוד עם מספר משימות במקביל. עם זאת אולי אני רגילה לכך שהכל קשה?ולכן אני לא מצליחה? ניסיתי לענות על השאלות שלי ועל השאלות שלך. תודה

בדיקת התהליך

שלום, כל מה שציינת בוודאי תורם לצמיחה ומודעות, השאלה היא האם הכלים הללו נוגעים בנקודות הרגשיות והאמונות עליהן שמנו אצבע. חשוב מאד שתהליך טיפול יהיה בנוי כתהליך למידה ממוקד בכלים לחולל שינוי. דברים יכולים לקחת זמן אבל התחושה העיקרית היא תחושת הרלוונטיות. את חייבת לדעת האם הדברים רלוונטים. האחריות שלך על התהליך היא הדבר העיקרי. דיברת על אפשרות של פחד מהצלחה ואני חושב שמאמר הזה יכול להיות לך לעזר. בדקי בעצמך. כאן בהצלחה, אמיר דרור

אני באה :)

בוקר טוב, אני חושבת שכמו שאמיר הציע את צריכה לחשוב למה היססת לקחת את העבודה. יכול להיות שהרגשת שמשהו שם לא מתאים לך (ולא דעת להגדיר אותו). אל תרגישי אשמה או ייאוש. בכל מקרה, אני מציעה לך את עזרתי - חינם - ללוות אותך עד לעבודה המתאימה לך (כדי שלא "תפלי" בדרך. תתחיל את היום מחדש, תקחי אויר, לאט לאט. תראי כמה סימפטיה הצלחת ליצור סביבך, את ממש בסדר. המייל שלי אם ההצעה שלי מתאימה לך [email protected] חוה

היי חסה משי

דעי לך שכל דבר לטובה (גם אם באותו הרגע זה נראה רע ומרגיש כואב). גם לי זכורה תקופה בה חיפשתי עבודה ולא התקבלתי לכל מני מקומות שדרישות התפקיד בהם היו מינימליות ומתחת לכישוריי... כשמצאתי את המקום אליו התקבלתי הבנתי מה הקשר וראיתי לאילו מקומות נוספים הוביל אותי אותו מקום מסויים והאנשים המדהימים שעבדו שם. אל תרגישי שאכזבת את עצמך, יכול מאוד להיות שמשהו עמוק אצלך הרגיש שאולי זה לא זה, אולי התת מודע שלך קלט משהו... תמיד סמכי על עצמך! האמיני! וחפשי את הטוב ביותר עבור עצמך! כי מגיע לך! אם לא תתני לעצמך, ולא תפרגני לעצמך, הכיצד יוכלו אחרים לפרגן לך? תחשבי על זה... בעניין שכר, תמיד אפשר להתקדם, להוכיח את עצמך ולקבל העלאה במשכורת, מה שיותר חשוב זה להרגיש טוב עם עצמך בבוקר כשאת קמה לעבודה. אל תחששי כלל!

למעלה