כאב גרון

mor mor

New member
כאב גרון

היי אני אחרי 10 ימים אנטיביוטיקה - דלקת בגרון... היום מאוד מאוד כואב לי, וראיתי במראה שיש לי לבן בגרון... כנראה הדלקת לא עברה. אתמול עשיתי הזרעה... אם במקרה, אבל במקרה אכנס להריון.... איך אקח אנטיביוטיקה? היום יש לי תור אצל הרופא

בדלקת גרון בד"כ מקבלים מוקסיפן, או

תרופה אחרת על בסיס פניצילין. היא לא מסוכנת בהריון ובהחלט מותרת לשימוש. זה נכון שעדיף לא לקחת תרופות בהריון, אבל זה תלוי במצבך. אם אין חום, את יכולה לבקש לחכות עם האנטיביוטיקה. מצד שני, ככל שתטפלי בזה מהר יותר, את מורידה מעמסה מהגוף וזה תמיד כדאי בטיפולים.

ורד13

New member
ועוד

בשלב של עובר התחלתי כזה (כלומר ימים ראשונים) העובר לא מושפע מכל סוגי האניטיביוטיקות. וגם מכאלו שאסורות בהריון. ומוקסיפן מותרת. עם רופא משפחה קבע שיש צורך באנטיבי' - אל תדחי.

mor mor

New member
../images/Emo7.gifהזרעה=/= כאבי בטן..

בוקר טוב מתוקות זריקת כוריגון ביום שני. הזרעה ביום שלישי. מאתמול כאבים של בכי באזור הבטן התחתונה.... מה אתן אומרות? יכול להיום שוב ציסטה...? או שזה קשור להזרעה. הרופא נשים שלי רואה אותי כל הזמן כבר לא נעים לי להגיע שוב.. ומה זה יעזור... מה נראה לכן שזה.?

בוליקי

New member
../images/Emo24.gif מור מור

הנה אני מתייחסת
קשה לי לדעת מה משמעות הכאבים שלך, אבל בהחלט ממליצה לפנות לרופא בכל מקרה. נכון שלפעמים אנחנו מרגישות נודניקיות, אבל מה לעשות והרבה פעמים אנחנו צודקות. חוץ מזה, אני מתארת לעצמי שהוא לא לוקח את זה כל כך אישית כמוך. שיהיה לך יום

מור מור חמודה ../images/Emo24.gif

כאבים בבטן תחתונה אחרי הזרעה מוכרים וידועים. זה יעבור תוך יום, יומיים. לא ניראה לי שזו ציסטה. בד"כ ציסטה כואבת באחד הצדדים (בו היא נימצאת). בכל מיקרה, גם אם יש ציסטה היא לא מפריעה להריון להשתרש (מניסיון). תחזיקים מעמד. הכל בסדר ובהצלחה!!!

אל תבכי מתוקה../images/Emo24.gif

אין לי תשובה, אני עוד לא "מקצועית". שולחת לך חיבוק גדול ועוד מעט תבואי ואני אעשה לך תה
שלחי לי מייל, אני שולחת לך ואת לא מקבלת.

mor mor

New member
../images/Emo24.gifאוף אני לא מקבלת מיילים שלך

כנראה חוסמים לך בעבודה או שאצלי הם נחסמים

14me

New member
היי מור מור../images/Emo141.gif

אני ביצעתי שבוע שעבר הזרעה שלישית במספר, ולא היו לי כאבים, אבל לכל אחת זה אחרת, מציעה לך להתקשר לרופא ולספר על ההרגשה במקום לגשת והוא יאמר לך אם זה טבעי או לא. מאחלת לך המון בהצלחה ומי ייתן והפעם זה ייתפס

עינת ב6

New member
הי מור מור...../images/Emo24.gif

מתוקה, בוקר טוב... אני יודעת שזה לא נעים כל הזמן לגשת לרופא אבל בשביל זה הוא שם!
ובמיוחד אם כואב לך... את ממש לא נודניקית זה תפקידו בעיקר בטיפולי פוריות בהם המעקב הוא חשוב ביותר...
אז תלכי אליו כי זה יעזור לך להירגע ולדעת למה כואב... במקום שתסתובבי כל היום עם מלא רעיונות בראש!
שיהיה לך המון המון בהצלחה חמודה
ותרגישי טוב!

mor mor

New member
בנות אני../images/Emo23.gifאתכן מאוד....

עשיתן לי קצת מצב רוח. תודה

פאקצה

New member
יקירה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

כאבים אחרי הזרעה הם דבר טבעי גם לי כל פעם אחרי ההזרעות יש יומיים של כאבי תופת שאני בוקי קמה מהמיטה הרופא אמר שזה אומר שהזרע נכנס למקום הנכון אז שיהיה בהצלחה והלוואי שפעם אחרונה

שינובו

New member
מורמור

אם הכאבים חזקים, תמיד כדאי לפנות לרופא. לי היו כאבי אחרי ההזרעה - אבל נסבלים. מקווה שפעם הבאה שתחושי כאבי בטן אלו יהיו צירים בסוף חודש תשיעי...

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ביומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. כאבים אחרי הזרעה בהחלט מוכרים. קודם כל תקפידי לשתות 3 ליטר מים ביום (לא קפה או תה). אם הכאב מחמיר אן אם הבטן מתנפחת מאוד, ליידע מייד את הרופא או אפילו להתייצב במיון. אם זה "סתם" כואב מאוד, לנשום עמוק ולחכות שהכאב יוקל.
בהצלחה נועם

למעלה