כאב גב מתמשך

כאב גב מתמשך

שלום, אני בת 38, בריאה לגמרי,סובלת למעלה משבוע מכאבים חזקים במרכז הגב. אני ממש יכולה להרגיש באיזה נקודה בגב. הדבר הכי משמעותי שאיני מצליחה הוא לשכב/לישון. אם אני מצליחה לישון אז הכאב "זורק "אותי מהמיטה לאחר כשעתיים/שלוש לכל היותר. אני קמה מכאבים ועם כאבים וזה מייאש. כאשר הלכתי בשבוע שעבר לאורטופד הוא העריך שמדובר בדלקת בשריר ורשם לי כדורי אטופן (1X2). לא נשלחתי לשום צילום שהוא. אני לא מרגישה שום שיפור(5 ימים מתוך 10 ) שאלתי היא,מה יכול להיות הגורם, איך אני יכולה להקל, אני אגש לרופא שוב, מה עלי לבקש(בדיקה) אני מותשת מעייפות וחסרת אונים מכיוון שמעולם לא סבלתי מכאבי גב (למעט שריר תפוס שלמדתי לשחרר ע"י חימום האזור, מעט רייקי והתעמלות).

כאב גב

לכאבי גב אין ספור סיבות, אם הכאב מתמשך ואינו מגיב לטיפול אנטידלקתי לרוב יש צורך בברור, כאשר הבדיקה הראשונה היא צילום רנטגן רגיל ועל בסיס זה מתקדמים הלאה.

../images/Emo51.gif ד"ר

מתוצאות חלקיות שנעשו עד כה, מדובר, כנראה, בדלקת בשריר . הכאבים וחוסר השינה "הורגים" אותי ואני נמנעת כמה שאפשר ממשככי כאבים, לא יודעת, מעדיפה לסבול כאב ולא ללכת לישון עם כדורים ולהיות מטושטשת רב היום. מהי תקופת ההחלמה בד"כ מדלקת כזו? האם דלקות אלו חוזרות שוב ?
חולמת על שינה מתוקה

למעלה