כאב בשד

כאב בשד ../images/Emo122.gif

מצטערת שנעלמתי לכמה ימים, היו לנו ימים קצת קשים ויובל יונקת הרבה מאד, ואני לא מאלה שמצליחות לתפקד עם תינוק צמוד לציץ (מה לעשות, אף אחת לא מושלמת). אז מאתמול יש לי כאב חזק בשד (היותר קטן) שמפושט על שליש שד בערך מהבסיס ועד לפטמה, בלי גוש או אודם או חום, אבל עם כאב כל הזמן. כשניסיתי לסחוט מהשד לא יצא כמעט כלום, במן זרזיף אומלל כזה, אבל כשנתתי ליובלי לינוק ממנו היא דוקא ינקה כמו שצריך (ובזה אני בטוחה), אבל לא היתה שום הקלה בכאב אחרי היניקה. רציתי לשאול אם מישהי נתקלה בתופעה כזו פעם כי לא זכור לי שזה כבר קרה לי.

SheeraGSilver

New member
יכול להיות שזאת קפיצת גדילה...

תחכי לתשובה של Bat או שגית, בהצלחה...

"לא שומעים ממך לא רואים אותך.."

לא יפה ככה להעלם כשאנחנו כאן יושבות בחושך וסורגות גרביים ...
פולניה ?? אני ?! בקשר לכאב בשד. ואם אני לא טועה כבר התלוננת לא מזמן על כאב כזה... לא להזניח !
קודם כל תלכי לראות רופא שיבדוק. באמת. אני חוששת שזו שאלה שאת לא יכולה לקבלעליה תשובה מהימנה בפורום. תרגישי טוב !

../images/Emo62.gif כדי שלא תשבו בחושך

פתאום קם אדם בבוקר ומחליט שהיתה קפיצת גדילה (כנראה). כי היום יובל ינקה כרגיל, ולי עבר הכאב. אני חושבת שזה היה תגובה ליניקה המוגברת (בן אדם רגיש...). העיקר שעבר ושלא יחזור. רק עידכון והמון תודה על התשומת לב.

sagitlaleche

New member
טוב, לא נשב בחושך...../images/Emo20.gif

צביה יקרה, לא קל עם כל הבעיות שאת נתקלת בהן... כל הכבוד על המאמצים להמשיך למרות כל הקשיים
יכול להיות שהכאב בשד קשור ליניקות מוגברות מהשד בעת קפיצת גדילה או סתם לחץ על השד במהלך הלילה. יפה שאת שמה לב לשינויים הללו ומטפלת בהם באופן מיידי. כשיש כאב בשד, ובנוסף אודם או גולה קטנה מתחת לעור בתוך השד, חשוב לכוון את סנטר התינוק (בתנוחה המתאימה) לכיוון הכאב. כך התינוק יכול להיות יעיל יותר בעיסוי שהוא מפעיל על השד כדי לשחרר את הבעיה. שבת שלום.

למעלה