כאב בשד שמאל

המצפים

New member
כאב בשד שמאל

הי, אני מניקה תינוק בן 3 חודשים (מלא) לאחרונה התחלתי לשאוב כדי להתארגן לחזרה לעבודה. כואב לי היום השד השמאלי והתינוק גם לא נינוח ביניקה משמאל ורוטן. מה זה ומה לעשות?

1טלטלים

New member
תוכלי לפרט יותר

מהו סוג של הכאב?האם הוא מופיע כל הזמן ,גם בין ההנקות?האם הבחנת במעין גולות נפוחות בשד?גודש?סימני אודם?נפיחות?

המצפים

New member
הכאב מתבטא

במעין דקירות בקדמת השד או משהו כמו גירוי פנימי - משהו שמפריע בפנים, בהחלט גם בין הנקות. כאב נסבל ולא משהו היסטרי. אבל אני לא מרגישה גולות, גודש, נפיחותו אין סימני אודם. דוקא בהנקת הערב עכשיו הוא ינק מהצד הזה די ברוגע. במהלך היום רטן (היום ואתמול ונדמה לי שגם שלשום) - אם כי יתכן שזה היה צירוף מקרים של גרעפס או משהו?? פרט נוסף - בבוקר ששאבתי במקביל להנקה יצא מהצד הזה חלב (בכמויות לא גדולות אבל זה סטנדרטי אצלי) ותודה מראש על העזרה.

המצפים

New member
../images/Emo208.gif

1טלטלים

New member
כאב

על פניו זה נשמע כמו רפלקס שחרור החלב,במיוחד אם כאב דומה לעקצוץ ולאחריו שד מתקשה... תראי ,קשה להגיד על בטוח מה זה וממה כאב נובע?מה קורה עם הפטמות : מה צבען? אם זה ממשיך להטריד אותך,עדיף כמובן,לפנות לגורם מקצועי . לגבי משפט האחרון,לא כל כך הבנתי ~ הנקת ושאבת בו זמנית ,נכון החלב ייצא משני הצדדים :הנקה/שאיבה...כך ניתן לנצל את הרפלקס שעובד מהר יותר בהנקה.

למעלה