כאב ברכיים

sharbon

New member
כאב ברכיים

איזה טיפול רפלקסולוגי יכול לעזור לכאב דוקר בברכ(במיוחד בימים קרים),הכאב קיימ כבר מספר שנימ אכ חולפ בינ תקופה לתקופה. טיפולימ אחרימ נוסו אכ לא עזרו. אשמח לשוע על דרכ טיפול יעילה. תודה

csh018

New member
האם קבלת טיפול בדיקור לבעייה?

אם כן וזה לא עזר, אזי צריך "לתקוף" את הבעייה מזווית אחרת לאוו דוקא של כאב מקומי (לא של הסימפטום) אלה לחפש ולטפל ולחפש את המקור עפ"י זמנים כלומר משהו קורה במעבר בן תקופות זמנים וכדומה, זו דוגמא ויתכן מקור אחר שווה בדיקה או תשאול מקיף. בריאות טובה שלומי

תבין מה אומרות הברכיים ...תשובה

היי כמה הסברים על הרגלים . הברכיים מחברות אותנו לאדמה , לשורשים ,למשפחה וכו .. הברכים לוקחות את כל הטרומה שלקחת על עצמך הרבה שנים ובמיוחד בחורף ובחילופי עונות , אנו מרגשים את השיא ולמה זה כי דווקא בחורף אנו הופכים להיות ליותר רגישים להיות ליותר מודעים , תסתכל טוב ותראה שדווקא בחורף מלא מחלות מציפות אותנו במחלה מסויימת . בדרך כלל כאבי ברכים דקירות וכו מעיד על חשש אני יאבד את הפרנסה שלי , את היצבות שלי, את המשפחה שלי ועוד פחדים אחרים נסה ללמוד מה אומרות הברכים , או כפי שציינתי קודם כל הטראומות יושבות שם . כן רפלקסולוגיה לטווח הארוך בהחלט יכולה לעזור . אני היום לומד עיסוי תאילנדי מסורתי שזה ממש מדהים . אם אתה מאזור ת"א צור איתי קשר במסרים אני בשמחה יעשה לך טיפול ללא כסף בכל זאת צריך להתאמן על כמה אנשים ואם יש לי דרך לעזור אז אשמח מאוד . שלך עדי

sharbon

New member
תודה

אולי לא הבהרתי את עצמי נכונ ,אבל אני מטפל ברפלקסולוגיה.,אבל אני אשמח לקבל טיפ בכדי לעזור למטופלת שסובלת מברכ דוקרת...,

avorly

New member
ברוך הבא באור ../images/Emo82.gifנו

כדי לענות אחבוש לרגע את הכובע הסיני שלי. לפי הרפואה הסינית קיים קשר בין הכליות לברכיים. כדאי לבדוק את איזונן בכף הרגל. המשך לעדכן אותנו.

למעלה