כאב ברך ימין

talel

New member
כאב ברך ימין

ממצאים: במיפוי עצמות של הברכיים בעקבות תלונה של כאב בברך ימין אובחן כדלהלן: עוד בשלב המוקדם, הודגמו פרפוזיה ו BLOOD POOL מוגברים בברך ימין, בולט יותר בחלק העליון של הברך ובעיקר באספקט המדיאלי במיפוי הפלנרי ובחתכי ה SPECT הודגמה קליטה דיפוזית בשני צידי מפרק ברך ימין על רקע סינוביטיס. קליטה מוגברת ברקמות הרכות מעל הברך, SUPRAPATELLAR BURSTITIS וקליטה מוקדית בקצה של CONDTLE MEDIAL FEMORAAL באבחנה המבדלת ממצא פוסטטראמטי יתכן OSD . נמקאווסקולרי באבחנה המבדלת. כמו כן הודגמה קליטה מוגברת האזור של הפטלה בשתי הבירכיים, נזק פטלופמורלי. מכל האמור לעיל הוסבר לי כי יש בעיה עם הסחוס. השאלה שלי מהו הטיפול לשיפור המצב? התחתלתי לקחת כדורי CLUCOJOINT וכן נרשמו לי כדורי ABITREN ׁ(בשלכ זה עד לברור עם רופא המשפחה, אני נמנע מלקחת אותם מחשש להשפעת גומלין עם קומדין שאני לוקח בגלל פרפור פרוזדורים.) להקלת הכאב כדאי לחמם את הברך או כדאי להתרחץ בחמי געש או חמת גדר? מה הדבר הטוב ביותר להרגעת הברך?

ברך

לפי ממצאי המיפוי נראה שמדובר בבעיה מורכבת בברך. הטיפול לרוב משלב שיטות שונות כמו תרופות, פיזיותרפיה ובמקרים מסויימים גם ניתוחים. כדאי להתייעץ עם אורתופד. לתרופות נוגדות דלקת כמו אביטרן יש הרבה תופעות לוואי ויש גם השפעה על פעילות של קומדין, כך שיש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי כדאיות הטיפול.

למעלה