כאב בעצם הזנב

LIOR25

New member
כאב בעצם הזנב

שלום לכולם כבר יומיים כואב לי בעצם הזנב . יש לציין שלא עברתי תאונה ,לא נפלתי,ואף אחד לא בעט בי... ממה זה יכול להיות???????????. ליאור

m_katzmann

New member
נפלת חזק

היי ליאור, אתה יושב על כאב ישן, שמפיל אותך כל פעם מחדש ועכשיו אתה כבר לא יכול לשבת, כי זה כל כך כואב, אתה צריך לעשות מעשה ולהביט לפגיעה הזאת טוב בעיניים ולבטוח בכוחות שלך להתמודד עם כל כאב כדי להשתחרר ממנו. מאיה

LIOR25

New member
לא הבנת נכון...

אני יכול לשבת אני יכול לשכב פשוט זה משהו שמתחיל להציק... ליאור

m_katzmann

New member
ליאור נסה לקרוא שוב את תגובתי

היי ליאור, נסה לקרוא את הודעתי ולחשוב לא בקטע הפיזי-ממשי אלא במובן המופשט יותר. לא במקרה התיישב לך הכאב באותו המקום. עמוד השידרה הוא היציבות שלנו ופגיעה בעמוד השדרה היא פגיעה בבטחון שלנו ולכן זה כרגע רק מציק לך, אך אם לא תטפל בכאב או ליתר דיוק בסיבה שהביאה את הכאב - המצב ילך ויחמיר. מאיה

odeia

New member
צריך לבדוק אצל הרופא שלא מתחיל לך

שם אפסס של עצם הזנב. מה שקורה זה שנוצר פצע פנימי עם מוגלה וצריך לפתוח את זה ולהוציא.

LIOR25

New member
שונא רופאים...

אם אני יכול לשבת ולשכב ,יכול להיות שהאבחנה שלך לא נכונה? ליאור

טוב ליאור אני ינסה להסביר לך

היי ליאור , אני לא ממש טוב בפסיקים ונקודות ומתי לשים אותם מקווה שתבין את הכוונה שלי אז ככה : עצם הזנב בהיבט הולסטי מסמן את החיבור של האדם עם האדמה כלומר עם ה חומר או במילה אחרת כסף, משפחה, חברים, הורים , מין וכו עכשיו מה שאני מנסה להסביר לך שלפי היבט ההולסטי אפשר להגיד שיש לך שם מחסום מסויים כי לא סתם אתה סובל שם חייב להיות איזה שהוא קשר מסויים למה שנתתי לך אולי אתה בעיצומה של חוויה שעדין לא בעלת אותה אני מדבר עכל חוויה מאוד רגשית שהיא רוצה היום ליתנקות ממך ואתה עדין נלחם וקשה לך לשחרר אותה אולי זאת הסיבה ? איני יודע אבל פשוט תסתכל על החיים שלך מהצד כמו סרט רק בתור צופה אין לי ספק שתוכל לעזור לעצמך ואם אתה מרגיש כאבים אחרים כמו עייפות וכו נסה לפרט לי יותר כי יש לי כיוון מסויים למה בא הכאב הזה ומי שאומר לך לך לרופא אני לא יודע מה הוא עושה פה כי זה רפואה אלטרנטיבית זאת דעתי ועד אז שיהיה לך יום קסום והכי מושלם שיש שלך עדי קצמן

odeia

New member
לבעלי זה היה והוא ישב ושכב, וככול

שהזמן עבר זה יותר כאב עד שהוא ניגש לטיפול. גם אני שונאת רופאים, אבל לפעמים אין ברירה. אז תלך למטפל ברפואה משלימה, אולי הוא יכול לעזור לך.

לא!!!

למטפל ברפואה משלימה ניגשים אחרי ששללו גברים כמו אבסס, גידול או חבלה... זוהי דעתי והמלצתי..

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לפעמים גברים הם אבסס, גידול או חבלה ולפעמים הם סתם "קוץ בתחת" אוףףףףףףףףףףףףףףףף לא יכולתי להתאפק
אל תקחו את זה אישית

LIOR25

New member
אפשר לדעת קצת פרטים...../images/Emo101.gif

שלום אודיה! אפשר לדעת קצת פרטים מה בדיוק היה לו? מה מצאו ? בעקבות מה זה התחיל? אשמח להתעדכן בפורום או באימייל שלי: [email protected] תודה ליאור

odeia

New member
ליאור, אני לא יודעת איך זה בדיוק

התחיל, כי בעלי מספר לי רק שהוא "הולך למות". מה שקרה זה שמאוד כאב לו בעצם הזנב, מאוד. בהתחלה הוא חשב שזה גב, עד שהוא החליט ללכת לרופאה. שם אמרו לו שיש לו אבסס וחייבים לנתח. הוא הלך לכירורג ורצו לאשפז אבל בסוך התפשרו על פעולה מקומית בקופ"ח, קיבל שבוע חופש, כולל ביטול מילואים. מאוד כואב, קשה לזוז, לשבת, לשכב על הגב. לפי דעתי שווה ללכת לרופא לבדוק את העניין. תרגיש טוב.

LIOR25

New member
טוב...../images/Emo51.gif

היי אודיה! הרגעת אותי (לפחות בינתיים) זה לא ממש כואב אלא תחושה חדשה ומוזרה. בינתיים נראה לי שאמשיך לחיות את חיי אבל אני באמת מודה לך ולשאר הנשמות הטובות בפורום.... ליאור

odeia

New member
ליאור, גם לבעלי זה לקח זמן, אולי זה

כלום, אבל לפי דעתי שווה ללכת לבדוק אצל רופא, ואז תהיה רגוע ותבוא לספר לנו שאתה בריא.

למעלה