כאב בעין

tapuzitush1

New member
כאב בעין

שלום,
מזה מספר חודשים יש לי כאבים עמומים בעין ימין בלבד. הכאבים לא מופיעים במשך רוב היום, לעיתים במעין התקפים שנמשכים מספר שעות. לא קשורים לפעילות/ שעות ביום/ הרכבת עדשות. יש לי נוגדני TSI חיוביים (מעל 500), אבל נמצאת בתת פעילות של בלוטת התריס, ולכן מטופלת בתירוקסין בלבד. מלבד לכאבים אלו אין לי תסמינים עיניים שאופייניים למחלת גרייבס. רופא עיניים שנבדקתי אצלו בקופ''ח קבע שהבדיקה תקינה, שמדובר ביובש, ונתן לי טיפות המכילות ח. היאלורונית. כבר מעל לחודש אני משתמשת בטיפות, אך ללא הטבה.
האנדוקרינולוגית שלי הפנתה אותי לרופא מסוים שעובד בבי''ח, לחו''ד, אך לא אישרו לי טופס 17.

אשמח לשמוע אם יש רעיונות נוספים לאבחנה, ואם נתקלתם בתסמינים דומים במחלת גרייבס שהתקדמו בהמשך למחלה עיניית גלויה.
תודה רבה.

הכאבים כן מופיעים במשך רוב שעות היום

בלי בדיקה אני לא יכול לדעת מה יש לך. מעבר לכך, יש הרבה אנשים שיש להם כל מיני תלונות לא ספציפיות או כאבים לא מוגדרים בעיניים ובדיקות העיניים שלהם תקינות ואין לנו פתרון עבורם.
זה נכון שהתלונה הכי שכיחה כתלונה ראשונה במחלת תירואיד בעיניים זה כאב עמום בארובה אך יש גם כמובן עוד דברים.
בהחלט כדאי להתייעץ עם עוד רופא עיניים אך לא בטוח שיהיה לו פיתרון. תנסי ללכת למומחה לאוקולופלסטיקה.

למעלה