כאב במרכז כף הרגל

כאב במרכז כף הרגל

רציתי להתייעץ איתכם לגבי כאב בכף הרגל. אני עכשיו בהריון בשבוע 39, וקמתי הבוקר עם כאב במרכז כרית כף הרגל, איפה שידוע לי שאפשר ללחוץ כדי לזרז לידה (אם יורדים כמה ס"מ מתחת לחיבור שבין הבוהן לשאר האצבעות - זאת הנקודה). ברגל השנייה כאב באותו המקום, אבל הכאב הוא בעיקר ברגל שמאל. ידוע לכם ממה זה יכול לנבוע? מאוד מסקרן אותי לדעת ואשמח לקבל תשובה מכם. המון תודה!

avorly

New member
גינצבורג ברוכה הבה באור ../images/Emo82.gifנו

קודם כל - המון
בלידה, שתהיה בקלות. לגבי שאלתך- לא ממש הצלחתי להבין באיזה כרית הכאב. תוכלי לפרט/לצייר/לצלם את המיקום?

תודה אורלי על הברכות ועל הרצון

הטוב. מצאתי באינטנרט את האיור המצ"ב. הכאב שלי אמנם פחת, ובכל זאת הוא מופיע בסמוך לקו האדום שמוליך מהחיבור בין הבוהן לשאר האצבעות למטה לכיוון מרכז כף הרגל, יותר בכיוון של העיגול הצהוב שלידו. לא הצלחתי לראות מה כתוב שם בדיוק. שוב תודה

את בטוחה

לי זה נראה שזה בא מאזור קנה הנשימה . כל מה שאת מתארת זה סוג של די אינדיקציה טובה האם גם לפני ההריון סבלת מקשיי נישמה בין עם זה במאמץ ובין אם לא ? האם את מרגישה עכשיו לחץ נפשי חזק על עצמך ? כל הדברים האלה באים מאותו מקום לפי דעתי שלך עדי

csh018

New member
מזל טוב גינצבורג אני רואה את הכאב

במבט אחר דווקא לכיוון לחץ מהסרעפת ושער הקיבה. כנראה השבועות המתקדמים גורמים לעובר לילחוץ לדחוף והקיבה חוטפת אותה. בנוסף תבדקי אולי זה רק כאב מקומי מלחץ של דריכה. בהצלחה בלידה שלומי

בעיות בנשימה לא היו לי לפני ההריון

חוץ מזה אולי שעישנתי (הפסקתי שלושה חודשים לפני הכניסה להריון). בעיקרון עכשיו הנשימה כבדה כי הכול כבד בחודש תשיעי. יכול להיות שיש גם לחץ נפשי - והוא הרצון ללדת. האם האיזור הזה בהכרח קשור לקני הנשימה? אם כן, למה לוחצים עליו כנקודה לזירוז לידה? תודה על התשובה.

אiהבת

New member
למה נשימה.

כי נשימות הן חלק חשוב מאוד בלידה.. ובנוסף.. כשמכניסים אויר פנימה ..LET IT IN עוזרים ליציאה ..LET IT OUT כניסה של אויר באופן תקין למערכת עוזרת בשיחרור החוצה... ומכאן הקשר. מאחלת לך לידה קלה ..והמון מזל טוב

למעלה