כאב בכף-רגל

רווית9

New member
כאב בכף-רגל

שלום, אני לפני 4 שנים עברתי ניתוח להפרדת coalition בכף רגל ימין בנוסף לזה יש לי פלטפוס. במשך כל השנים לאחר הניתוח הייתי סובלת מידי פעם מכאבים בזמן האחרון אני סובלת מכאבים בלתי ניסבלים בכף רגל שמקרינים לאחורי הרגל עד הברך. פשוט יש לי כבר קושי ללכת אני צולעת. יש לי גם כאבים בעצמות של כף הרגל. השאלה שלי מימה זה יכול להיות? יש סוכוי שהעצמות היתחברו? האם מותר לעשות פעילות גופנית כמו הליכה או ריצה? בתודה מראש.

פרפרזה

New member
האם הופנית לפיזיותרפיה לאחר הניתוח

? ואם כן, מה עשית במסגרת הטיפולים שם?

רווית9

New member
כן- לא מיד

לאחר שנתיים מהניתוח הופנתי לפיזוטרפיה עשיתי תרגילים לחיזוק הכף רגל יש לי חולשה בכף רגל. ועשיתי מן פולסים חשמליים.

פרפרזה

New member
רק שנתיים אחרי הניתוח?

האם הפיזיות' שעשית עזרה לך? ניסית לבקש הפנייה נוספת? ממה שאת מתארת אני חושבת שאת זקוקה להדרכה לתרגילים ואולי אפילו יציבה. הגוף שלך היה מורגל למנח מסויים, ואחרי שינויים שעשית, המנח משתנה ואיתו כל היציבה, לכן יכולות להיווצר בעיות שלא היו קודם לכן. אני מציעה לך לפנות לבדיקה אצל מומחה כף רגל ואם הבעיה היא אכן כזו - לפנות לפיזיותרפיה. בריאות :)

רווית9

New member
כן כי לא היה צורך.

הפיזוטרפיה לא עזרה לי. אין לי בעיה של יציבות יש לי פלטפוס ובנוסף היה לי חיבור של עצמות בכף רגל שנקרא coalition אז עברתי את הניתוח ואחרי שנתיים קיבלתי פיזוטרפיה ועשיתי מדרסים מיוחדים. תודה על העצה בכל מקרה !! : ))

פרפרזה

New member
בבקשה

אני יודעת מה זה coalition אבל גם יודעת, שאחרי ניתוחים בכף הרגל נדרש שיקום, שאיכשהו (ואני אומרת את זה מבלי להכיר את פרטי המקרה שלך) הגיע אצלך מאוחר מידי. תרגישי טוב :) שלי ק. - פיזיותרפיסטית.

כאב כף רגל

יכול להיות מצב שהעצמות התחברו או שהתפתחה שחיקה במפרקים. צריך להבדק אצל מומחה ולעשות צילומים ואולי CT.

למעלה