כאב בגוף

EGNTAL

New member
כאב בגוף

אני ובן זוגי נהנים מאוד מכל האקט המיני אולם רגעים לפני שאני גומרת, אני מרגישה כאילו הגוף שלי עומד להתפוצץ. אני עוצרת את עצמי, מעיפה אותו ממני וכל הגוף שלי מתחיל לרעוד. השרירים מתכווצים והידיים והרגליים כואבות לי ממש. הייתי בטוחה שעם הזמן זה יחלוף או יתמתן, אבל לא. זה רק מתגבר ומתעצם. מה עלי לעשות? בתודה, סובלת.

Sharoman

New member
מדובר בתופעה פיזיולוגית המוכרת בעולם הרפואה

כאורגזמה

הייתי ממליץ לנסות פעם אחת לא להעיף את בן זוגך ולהתמסר לתחושה המדהימה הזאת ולראות איך תרגישי אחריה.

נשמע שאת

עוצרת לעצמך את האורגזמה.
כל התופעות שתיארת יכולות להיות מאוד נעימות או מאוד מלחיצות- זה מאוד תלוי בפרשנות שלך.
האם את מאוננת? האם הגעת לאורגזמה לבד? האם זה מרגיש דומה?
&nbsp
בכל מקרה, אני ממליצה לך לשחרר שליטה ולראות מה קורה כשאת לא מעיפה את החבר שלך.
אני מהמרת שתרצי עוד

EGNTAL

New member
אני פשוט לא מסוגלת ...

פעם אחת נלחמתי עם הגוף שלא יעצור, זרמתי איתו עד הסוף באורגזמה וגמרתי.
לא כאב לי לרגע ואפילו היה מושלם.
&nbsp
הבעיה שלי - שזה היה חד פעמי. אני לא מסוגלת שוב לזרום ככה, זה הגוף שלי שפשוט עוצר בעדי. מה אפשר לעשות כדי שהגוף לא ידרוש לעצור ככה ?

מה היה באותה פעם

שעזר לך להמשיך?
לפעמים אלכוהול עוזר לעבור עכבות כאלה, לפעמים לבקש מבן הזוג לקשור אותך ולהמשיך למרות שהוא רגיל לעצור.
&nbsp

EGNTAL

New member
אני חולת שליטה

מעולם לא השתכרתי. מעולם לא איבדתי שליטה.
אני לא מסוגלת ללכת עד הסוף בחיים...לכן, אורגזמה קרתה רק פעם אחת.
קשה לי מאוד .. אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ ומעדיפה להעיף אותו ממני מאשר לגמור ...
באמת שצריכה לעבוד על עצמי בקטע הזה. וזה לא קל ואני לא יודעת איך בכלל

השאלה - מלבד ה"לעבוד על עצמי" בקטע שדיברנו עליו -
האם זה שאני ממש רועדת, השרירים כואבים, לא יכולה לזוז...
זה נורמלי ? זה תופעה ידועה של עצירת הגוף מפריצת אורגזמה?

לגמרי תקין

וכל אישה שונה בתגובות שלה.
את עוצרת בגוף את האנרגיה מלהתפרץ החוצה ולכן זה מרגיש כפי שזה מרגיש.
אני מנחשת שיש לך עוד תופעות דומות או שיהיו לך בעתיד. אנשים שלא משחררים שליטה סובלים הרבה פעמים מכאבי ראש, כאבי בטן ולעיתים גם כל מיני מחלות אוטואימוניות שמתפרצות על רקע של מתח.
&nbsp
אולי כדאי לעבוד על עיניין הגמירה לבד עם האצבעות שלך או עם ויברטור. אולי זה יראה לך פחות מפחיד לעבד שליטה כשאף אחד לא רואה אותך.
&nbsp
אם שום דבר לא עובד, הייתי פונה למטפלת מינית שתעזור לך לעבור את המחסום הזה. חבל שלא תחווי אורגזמה באופן קבוע.

Sharoman

New member
מסכים עם כל מילה

אוכל להוסיף שעבורך בכל זאת מדובר במשהוא חדש ולא מוכר ולכן את עדיין לא בטוחה במה מדובר וקצת חוששת.
ברגע שתתרגלי יותר לתחושה גם תלמדי לשלוט בה.

חולת שליטה = פחדנית

אל תעלבי, ותנשמי רגע לפני שאת קופצת.
אנשים חולי שליטה הם כאלו שבד"כ פוחדים מכל דבר. הם בעיקר פוחדים משינוי ומזה שאולי הם לא יוכלו להתמודד עם מצב חדש ולא מוכר, ולכן מנסים לשלוט על כל אספקט של חייהם. (איכשהו הם משכנעים את עצמם שכך לא יקרה להם לעולם משהו לא מוכר\צפוי)
כמובן שאת לא כזו, אבל אם כן היית, אז הייתי בהחלט מציע לך להסתגר בבית עם אותו חבר שעליו את סומכת, ולרדת יחד על בקבוק יין (עדיף וודקה, אבל זה מסובך מידי לחולי שליטה), ואז לראות מה יקרה.
לי למשל, יש בדיוק את התופעה שאת מתארת (התכווצויות, כאבים בכל הגוף, הרגשה של "מתפוצץ" ואפילו הזעת יתר, כאשר אני מנסה לעצור פעולת מעיים בשעות הערב. אמרו לי שזה בגלל שאני חולה שליטה שנתקע בשלב האנאלי. צדקו !)

למעלה