כאב אין סופי..

כאב אין סופי..

אני יושבת וכותבת במחברתי שמוכתמת בדמעותי, ישובת ובוכה,בוכה על ילדות אבודה, הכאב שבלב לא מפסיק לכרסם, העט מונח בידי הרעודת דמעותי זולגות על פני חרש, מחשבות רצות מתרוצצות במוחי הכואב, לבי נשבר בקרבי אני מתקפלת לכדור מתגללת על הרצפה, שוכבת ללא תנועה במשך חודשים רק הדמעות לא מפסיקות לרדת, חשה עכברים מתרוצצים סביבי אני צוחקת בלעג, יודעת נותרתי בודדה העכברים חברי היחידים שעוד לא נטשו אותי, מנסה להתרוממם בכחותי הדלים אך מתרסקת על הרצפה, צווחת כאב נפלטת מפי הסדוק,מתגלגלת לעבר הדלת נחבטת בה, דופקת אני בפראות בדלת,אך היא נעולה. זועקת בכחותי הדלים לעזרה,אך אין שומע. ממשיכה לשכב על הרצפה,גופי החבול זב דם. הבדידות צורבת את לבי השבור,דמעותי מתערבות בדמי, אני נפרדת ללא קול,המוות מחבק עוטף אותי בעדינות ללא קץ. אני עוצמת עיניים,מקשיבה לדממה נושמת אותה לקרבי. המחברת שוכבת על השולחן העזוב דפי חיי בלו עם הזמן. החיים המשיכו בלעדי נשכחתי לנצח.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo63.gif

המחברת, שמכילה את הרגשות שלך, את העבר שלך.. נראית כאילו היא לא באמת שלך.. את עוצרת את החיים בשביל לכתוב בה, אבל היא לא עוצרת בשבילך, וכשאת מתגלגלת, סובלת, צועקת.. היא לא מחכה לך.. היא ממשיכה את החיים שלך בלעדייך.. נסיכה יקרה, ספרי לנו על החיים שלך שהיית רוצה לקחת חזרה מהמחברת.. על מה היית רוצה לקבל שוב שליטה..

למעלה