כאבי שרירים

Elle Woods

New member
כאבי שרירים

מה אפשר לעשות כשהשריר נתפס וקצת קשה ללכת (שרירי המחבר בין הגב התחתון לתחילת הירך)? בינתיים עד שיגיע התור לאורטופד...

אתה מתכוון לשריר שבצד האגן?

איך הוא נתפס לך? [יכול להיות שהוא בכלל נמתח, או שיש לך שחיקת סחוס....כדאי שתפרט יותר]

Elle Woods

New member
אני בת

קצת מביך... בישבן, בחלק ימין, כל השריר - מגבול הגב התחתון ועד לתחילת הירך האחורית כנראה שעשיתי תנועה לא נכונה (בספורט) שחיקת סחוס? לא נראה לי...אני עוסקת בספורט רק חודשיים

mushinka111

New member
הי

גם אני עוסקת בספורט,ובאמת יכול להיות שזה קרה עקב שריר תפוס ,אבל האזור נשמע לי רחב מידי אז היתי מציע לך בכל אופן לא חעשות ספורט בינתיים וגם לא לנסות לבצע מתיחות אלא להגיע לאורטופד לבדיקה כי יכול להיות שיש לך דלקת. תנסי לעסות את האזור ולחממם אותו ,אפשר להעזר בשמנים(כמו שמן קוקס או שומשום) בהצלחה ותרגישי טוב

i am shoosha

New member
אממ...

עיסוי, של כף הרגל, באמת, בעזרת שמנים או פשוט קרם גוף ועלייה מכף הרגל לשוק, ליירך וכמה שתוכלי ואזור הגב/הישבן התפוסים - מאוד בעזרת חום, יכולים לשפר את הבעייה. נוסף לזה, כמה שזה רע בימים חמים אלא - אבל לפחות אין צורך בלבזבז בויילר, אמבטייה חמה תוכל לשפר את הרגשתך. [רצוי שאת האמבטייה תעשי עם בקבוק מיים קרים...לשתייה..]

Elle Woods

New member
תודה

הייתי אצל הרופא (משפחה לא אורטופד), סתם נלחצתי, זה שרירי תפוס. הוא נתן לי כדורים ובן גיי, מקווה שיעבור עוד יום יומיים

i am shoosha

New member
../images/Emo13.gif

בנגיי, גורם לחום פשוט, אם תשימי לב, כשתמרחי אותו תרגישי שורף... ולמרות שאני לא רופאה...כדורים, ניראה לי קצת מוגזם הייתי שוקלת אם לקחת אותם, הבנגיי סבבה [:

למעלה