טיפה אחת נקייה על השן. זה אמנם מקל על הכאב ועוזר ב"ניקוי" השן, אך לא תחליף לרופא שיניים! אפשר לשים טיפה על השן ערב לפני ההליכה לרופא שיניים, ובבוקר לפני. רק בריאות!
טפטוף של טיפת שמן אתרי ציפורן על שן פגועה יעזור להקל על הכאב עד לרופא השיניים. לעומת זאת כאב שמקורו בחניכיים מודלקות\נסוגות (כאשר חלק מהשן חשוף, והכאב מתבטא גם בשן) - לא נשתמש בטיפת ציפורן נקייה על אזור החניכיים אלא בפורמולה מסוימת. ישנן שתי אופציות - האחת היא צחצוח שיניים עם אבקת חוור ירוק, טיפת ג'וניפר וטיפת ציפורן. והשנייה היא גרגור של מי מלח עם מרווה ומור.
אלה לא דברים שמוצאים במכולת. את יכולה לנסות ב"עומר הגליל" שממוקמים בצפון אך עושים משלוחים בכל הארץ, או ב"מעבדות ארומתרפיה" (אדם בשם מיקי) שממוקמים במרכז, ואני לא יודע מהי מדיניות המשלוחים שלהם.
פשוט כדי למצוא ספק איכותי את צריכה להיכנס לשרשור ספקים כלשהו ולראות מבין הספקים מי מהם מוכר גם לאנשים ללא תעודת מטפל (שלוס, למשל, הוא אחד מהבודדים שלא מוכרים לאנשים ללא תעודת מטפל), ומי מהם גר באיזור שלך, ומי מהם עושה משלוחים... אני גם לא יודע מה הם התנאים בגלישה סלולרית, כך שאני לא יכול להפנות אותך בהתאם...