כאבי שיניים

0 אור 0

New member
ציפורן אמור להרדים את הכאב

מי מלח טובים לשטיפה מסייעים לריפוי הדלקת

FoolishlyFab1

New member
כן עשיתי את זה אבל זה לא עוזר ו

זה מעצבן לעשות את זה בכל אופן תודה

pumiki8

New member
אכן שמן אתרי ציפורן:

טיפה אחת נקייה על השן. זה אמנם מקל על הכאב ועוזר ב"ניקוי" השן, אך לא תחליף לרופא שיניים! אפשר לשים טיפה על השן ערב לפני ההליכה לרופא שיניים, ובבוקר לפני. רק בריאות!

pumiki8

New member
רגע, האם מקור הכאב הוא

חור בשן\סתימה שנפלה\פגע אחר בשן עצמה, או שמא מקורו בחניכיים? [נסיגה, רגישות וכו'?] כי יש פיתרון גם לזה.

FoolishlyFab1

New member
המממ

חור בשן וסתימה שנפלה זה אותו דבר heh זו שן שיש בה חור שמשפיעה על השיניים לידה ומקרינה לחנייכים את הכאב ברור שזה לא תחליף לרופא שיניים

pumiki8

New member
../images/Emo12.gif אני לא חושב שהבנת אותי.

טפטוף של טיפת שמן אתרי ציפורן על שן פגועה יעזור להקל על הכאב עד לרופא השיניים. לעומת זאת כאב שמקורו בחניכיים מודלקות\נסוגות (כאשר חלק מהשן חשוף, והכאב מתבטא גם בשן) - לא נשתמש בטיפת ציפורן נקייה על אזור החניכיים אלא בפורמולה מסוימת. ישנן שתי אופציות - האחת היא צחצוח שיניים עם אבקת חוור ירוק, טיפת ג'וניפר וטיפת ציפורן. והשנייה היא גרגור של מי מלח עם מרווה ומור.

pumiki8

New member
על ספקים של שמנים אתריים והיכן אפשר לקנות -

בשרשור המתאים. חפשי או בטאגליינס, או בחיפוש בפורום ("ספקים", נגיד). בהצלחה!

pumiki8

New member
דרך ספק של שמנים אתריים. ../images/Emo46.gif

אלה לא דברים שמוצאים במכולת. את יכולה לנסות ב"עומר הגליל" שממוקמים בצפון אך עושים משלוחים בכל הארץ, או ב"מעבדות ארומתרפיה" (אדם בשם מיקי) שממוקמים במרכז, ואני לא יודע מהי מדיניות המשלוחים שלהם.

FoolishlyFab1

New member
לא חשבתי לרגע שקונים את זה במכולת

דווקא יותר על בתי טבע אז המור גם בא בצורת שמן?

pumiki8

New member
שמנים אתריים מור וציפורן, כן.

תוכלי למצוא אותם בבתי טבע מסוימים - הם כמובן לא האיכות הכי טובה, אבל אלה המקומות הכי "זמינים" למי שמוכן להתפשר.

pumiki8

New member
אני מצטער אם נתפסתי כתוקפן. ../images/Emo13.gif

פשוט כדי למצוא ספק איכותי את צריכה להיכנס לשרשור ספקים כלשהו ולראות מבין הספקים מי מהם מוכר גם לאנשים ללא תעודת מטפל (שלוס, למשל, הוא אחד מהבודדים שלא מוכרים לאנשים ללא תעודת מטפל), ומי מהם גר באיזור שלך, ומי מהם עושה משלוחים... אני גם לא יודע מה הם התנאים בגלישה סלולרית, כך שאני לא יכול להפנות אותך בהתאם...

FoolishlyFab1

New member
המממ בסדר

אם הייתה לי אפשרות למצוא את זה לבד לא הייתי שואלת אני לא מטרידנית

למעלה