כאבי שדיים

כאבי שדיים

שלום לכולן, לא יכלתי לישון בלילה מרוב כאבים בשדיים, אני אחרי טיפול של גונל-F ומנגון + חוריגון והזרקה, האם אתן יודעות אם אחד או יותר מההורמונים הנ"ל יכולים לגרום לכאבים הללו?

ברוכה הבאה למועדון "המכורגנות"

אכן, הכוריגון/פרגניל/אוביטרל יכולים להיות אחראים ליצירת גודש וכאב בשדיים. אם את מעבר ל-10 ימים מאז קבלת הכוריגון, יכול להיות שאלה אפילו סימנים של הריון צעיר. מחזיקה לכולנו אצבעות, בהצלחה!

רבקה

New member
כאבי שדיים

בכול טיפול הורמונלי סביר להניח שהגוף מגיב אליהם וזה כולל גם כאבי שדיים פשוט מאוד לעסות את השדיים במים חמים במיקלחת (וזה כול זה לפני ההחזרה לא אחרי בשום אופן לא אחרי החזרה ) אני מאוד מקווה שעזרתי לך להיפתר מהכאבים וחוץ מזה אתי שיש כאבים כאלה רצוי להתשמש בחזית ספורט רק כדי לתמוך זה עוזר .בהצלחה

mosh100o

New member
זריקות מונוגון - צריכה את עזרתכן

הי בנות מבקשת את עזרתכן - אני אחרי חודש של גלולות, לאחר סיומן, התחלנו טיפולי פיריון - מונוגון החלו דימומים אני מקווה שזה מחזור עשיתי בדיקות ביום 5 למחזור התוצאות היו : פרוגרסטרון 1.4 ו e2 קטן מ 180 אני מקווה שזה היום שאכן צריך היה להתחיל, הרופאה אמרה שכן מה דעתכן? והנחה שזה בסדר אחרי כמה ימים מתוכננת ההזרעה? תודה מראש

לא ברור לי איזה פרוטוקול קיבלת...

מי שצריך לתת לך את הפרוטוקול זה רופא/ת הפיריון בצורה מסודרת וכתובה! לא מדובר באופטלגין שזה בסדר או לא בסדר לקחת... חשוב מאד לדעת מתי מתחילים (בדר"כ ביום ה-3-5 למחזור), ולפי תגובת הגוף וקצב התקדמות הזקיקים בבדיקות (אולטרא סאונד ודם) נעשית ההזרעה. אין נוסחא מדוייקת וכל גוף מגיב אחרת!!! ...לכן, מציעה לך להרים טלפון לרופאה/למוקד ולברר בדיוק מה, מתי ואיך...וכמובן גם מתי עלייך להגיע למעקב...

פּוֹנְג

New member
אפשר גם אחרי החזרה. כל מים חמים שבן

אדם מסוגל להתרחץ בהם, לא יהיו חמים מספיק בשביל להזיק. זה לא שהיא שוכבת שעות בג'קוזי בטפמ' גבוהה מהרגיל. (זה מה שיש בג'קוזיים) בסך הכל מקלחת. פרופורציות.
מה גם שעיסוי החזה זה נעים וטוב, אבל זה רק מקל לרע משום שהגודש הוא מההורמונים ולא בגלל איזה שריר שנתפס. אבל אני תמיד בעד עיסוי, חזה או בכלל.

פּוֹנְג

New member
כולם ביחד וכל אחד לחוד ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה, זה הזמן להתחיל להתרגל לישון על הגב, ממילא הבטן ההריונית עוד מעט תפריע לך לישון על הבטן.

בוליקי

New member
מכירה היטב את הכאבים בציצי../images/Emo4.gif

רופאה חכמה אמרהלי להתחיל ללבוש חזיית ספורט וגם לישון עם חזייה. בזכותה הצלחתי סופסוף לישון לילות שלמים בלי להתעורר מכל תנועה ואפילו לרדת ולעלות במדרגות בלי להרגיש שמישהו מתעלל לי בציצי בכוונה. והבשורה הטובה: זה עובר כשמפסיקים לקחת את ההורמונים...

להרגיש עם - להיות בלי ../images/Emo3.gif

ו"להרגיש עם" יכול לכלול כאבים בחזה, בחילות, עייפות - ההורמונים מכינים אותנו לכל התחושות המגעילות של ההריון... בוליקי צודקת - עובר כשמפסיקים לקחת את ההורמונים, אבל מאחלת לך שאצלך זה להרגיש עם - ולהיות עם
. נכון שאז כבר פחות יהיה איכפת לך שכואב?

אני גם בלי זריקות סובלת מכאבים

בשדיים...שבוע לפני מחזור (שכהרגלו תמיד מאחר ובלי תרוץ צודק)
לא רוצה לחשוב מה יהיה כשאתחיל להזריקקקקקקק

למעלה