כאבי שאיבה

a t i

New member
כאבי שאיבה

שאיבה ראשונה (בתקווה שגם אחרונה) עברה הבוקר בשלום. נשאבו חמש ביציות, אבל כמו שאמרתי לאיש שלי, מספיקה אחת טובה והרבה מזל. מתי כאבי השאיבה אמורים לעבור? זה סביר שהם עדיין שם?

לי מ ו ר

New member
דקרו אותך?

זה כואב, וזה עובר, לפעמים יותר מהר, ולפעמים יותר לאט. מה שמרגיע אותי זה המון המון המון מים, והכאבים פוחתים. מחזיקה אצבעות לחמש הביציות שלך, שיופרו, יגדלו, ויהפכו אותך לאמא מאושרת

s h i r a 3 0

New member
יכול לקחת כמה ימים עד שיעבור. כמובן

אם הכאבים מאוד קשים יש לומר לרופא. אם מדובר בכאב קצת יותר חזק משל מחזור - הרבה מים, כמו שכתבו כאן, ממש עוזרים. זה נשמע מוזר אבל זה באמת מרגיע את הכאב. ושיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif

השאיבות הראשונות שלי כאבו פחד, ובכל זאת אחרי יומיים הכאב כבר היה עמום וכמעט בלתי מורגש. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הכאב זה להרפות. לא לכווץ את הבטן כתגובה לכאב. פשוט להרפות, לשחרר, לנשום נשימות עמוקות כשאת מכוונת בדמיונת את האויר אל תוך הכאב. אם יש לך רסקיו רמדי, זה הזמן לקחת אותו, הוא לא רק מרגיע, הוא מאפשר החלמה מהירה יותר (אמרה נועם שלומדת קורס פרחי באך עכשיו). מחממת גרון לצהלולים
. נועם

a t i

New member
תודה לכן

אני מחכה בקוצר רוח לשמוע מחר כמה פיצפונים מחכים לי (בטח אחרי סיפורי הזוועה ששמעתי היום על אחת שהזריקו לה רק את המדלל ולא את הכוריגון ועל אחרת שהיו לה 32 ביציות אבל אף לא הפריה אחת. נורא).

bapi

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שמחה לשמוע שעבר בשלום
ושיש עכשיו בליינד דייט
בין הזרעונים והביציות
מחזיקה אצבעות לזיווגים מושלמים
החזרה מוצלחת
והכי חשוב בטא שמימית עוד שבועיים

יעליק27

New member
מוסיפה גם את האצבעות שלי ../images/Emo57.gif