שאיבה ראשונה (בתקווה שגם אחרונה) עברה הבוקר בשלום. נשאבו חמש ביציות, אבל כמו שאמרתי לאיש שלי, מספיקה אחת טובה והרבה מזל. מתי כאבי השאיבה אמורים לעבור? זה סביר שהם עדיין שם?
זה כואב, וזה עובר, לפעמים יותר מהר, ולפעמים יותר לאט. מה שמרגיע אותי זה המון המון המון מים, והכאבים פוחתים. מחזיקה אצבעות לחמש הביציות שלך, שיופרו, יגדלו, ויהפכו אותך לאמא מאושרת
אם הכאבים מאוד קשים יש לומר לרופא. אם מדובר בכאב קצת יותר חזק משל מחזור - הרבה מים, כמו שכתבו כאן, ממש עוזרים. זה נשמע מוזר אבל זה באמת מרגיע את הכאב. ושיהיה בהצלחה.
השאיבות הראשונות שלי כאבו פחד, ובכל זאת אחרי יומיים הכאב כבר היה עמום וכמעט בלתי מורגש. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הכאב זה להרפות. לא לכווץ את הבטן כתגובה לכאב. פשוט להרפות, לשחרר, לנשום נשימות עמוקות כשאת מכוונת בדמיונת את האויר אל תוך הכאב. אם יש לך רסקיו רמדי, זה הזמן לקחת אותו, הוא לא רק מרגיע, הוא מאפשר החלמה מהירה יותר (אמרה נועם שלומדת קורס פרחי באך עכשיו). מחממת גרון לצהלולים
אני מחכה בקוצר רוח לשמוע מחר כמה פיצפונים מחכים לי (בטח אחרי סיפורי הזוועה ששמעתי היום על אחת שהזריקו לה רק את המדלל ולא את הכוריגון ועל אחרת שהיו לה 32 ביציות אבל אף לא הפריה אחת. נורא).