כאבי ראש חזקים...

מורי88

New member
כאבי ראש חזקים...

מחבר: אפרת ([email protected]) תאריך: 31.8.2004 שעה: 14:31 ד"ר שלום, אני בת 26 בריאה בד"כ, מזה מספר חודשים אני חשה כאבים מעל האוזן הימנית (לפני הרכה) אשר מקרינים לי אל כל אזור הפנים הימני. לאחרונה הכאב התפשט גם לעניים. חשוב לציין, שזוהי הפעם השלישית במהלך שלושת השנים האחרונות אשר בהן אני חשה את אותו כאב. כלומר הכאב בא והולך... לפעמים הוא נמשך כמה חודשים ואף יותר... רופא שבדק אותי העלה את הסברה שמדובר בטמפורלארטריטיס(?)... אני מבוהלת נורא... ומחוסרת מידע בעניין... אנא, עזרתך בעניין. אם תוכל להתייחס ל - מה בדיוק אני עוברת? מה ניתן לעשות? האם האבחנה מדוייקת? CT שעברתי לא מצא כלום... בדיקה תקינה נמצאה גם אצל רופא א.ז.ג ורופא עניים... מיותר לציין שאף כדור רגיל נגד כאבי ראש לא משפיע. לתשובתך המהירה אודה. תודה.

כאבי ראש

אני יכולה לומר די בוודאות שאין לך TEMPORAL ARTERITIS - זאת מחלה שמתאפיינת בדלקת של כלי דם שמופיעה אך ורק באוכלוסיה מעל לגיל 50 ובדרך כלל אינה משתרעת על פני 3 שנים - יש סיבות רבות לכאבי ראש - יתכן על פי תאורך שמדובר בדלקת במפרק הלסת - האם עשו לך בדיקות מעבדה ? כדאי לך להיבדק על ידי נאורולוג ואם הוא לא יתן מענה להתיעץ עם ראומטולוג

o33

New member
דלקת במפרק הלסת

איזה בדיקות צריך לעשות כדי לאשש את הסברה שמדובר בדלקת במפרק הלסת? ומה עושים במידה ובכך מדובר? תודה

כאבים במפרקי הלסת

הבדיקה הפיזיקלית עשויה לעזור- במקרים אחרים ניתן להעזר במיפוי עצמות או CT

למעלה