כאבי ראש חזקים

the silent

New member
כאבי ראש חזקים

שלום, לפני שבועיים התחלתי לקחת גלולות יסמין, החלו לי כאבי ראש לכן הפסקתי לקחת אותם כאשר נשארו לי 10 כדורים נוספים, עשיתי הפסקה של שבוע בו קיבלתי מחזור ובקרוב אתחיל לקחת גלולות אחרות שהרופא רשם לי. יש לציין כי אני לוקחת בשבוע האחרון גם אוגמנטין מאחר ועברתי טיפול כירורגי בשיניים. אני נוטלת באופן קבוע למיקטל ואסטו מזה שבועיים. בקיצור הרבה כדורים והרבה כאבי ראש. ממה הוא יכול להיגרם? כבר קרוב לשבועיים אני לוקחת באופן קבוע כדורים שונים להעברת כאב הראש אך הוא ממשיך להופיע כשהשפעתו עוברת.... אודה על כל מתן תשובה אני.

כאבי ראש

כיוון שאת נוטלת מגוון כדורים וגם סבלת לאחרונה מבעיית שיניים, אני ממליצה לפנות לרופא מטפל, לצורך בדיקה גופנית, בדיקות מעבדה ושקילת צורך בהפנייה לנוירולוג. האם כאשר הפסקת בנטילת הגלולות כאבי ראש פחתו?

the silent

New member
3 ימים

3 ימים אחרי שהפסקתי את הגלולות לא כאב לי הראש. עם הופעת המחזור התחיל לכאוב לי הראש שוב, קיבלתי אותו ביום שישי אני חושבת, ומראשון שוב חזרו לי כאבי הראש. היום אני צריכה חהתחיל גלולות חדשות בתקווה שהגלולות היו הבעיה. אם אכן הגלולות הישנות אחראיות לכאבי הראש ייתכן שההשפעה שלהם קיימת ואחראית לכאבי הראש גם שבוע אחרי שהפסקתי ליטול אותם?

המשך

אני ממליצה לך לפנות לנוירולוג ולהתייעץ עמו כיוון שגלולות עלולות לגרום למספר תופעות נוירולוגיות שיכולות לגרום לכאבי ראש.

למעלה