כאבי צוואר

ronen683

New member
כאבי צוואר

שלום רב, מזה זמן רב אני סובל מכאבי ראש כאשר בחודשים האחרונים החלתי אף לסבול מכאבי צוואר וגב עליון קשים. לאחרונה הכאבים בצוואר ובראש החריפו כאשר כאבים אלו מלווים אותי מרבית היום ואני נאלץ להשתמש לא אחת במשככי כאבים. הכאבים בצוואר אף מקרינים לגב העליון ויש לי תחושה של מאין צוואר תפוס/קשה מרבית היום כולל רעשים של "חריקות וקנקים" העולים מצוואר כמעט בכל תנועה של הזזת ראש שאני מבצע. לציין כי בשבועות האחרונים אני אף מתעורר במהלך הלילה בגין כאבים אלו ולא אחת אני מתעורר בבוקר עם כאבי צוואר קשים וצוואר "תפוס". לאור האמור לעיל רופא המשפחה שלי הפנה אותי לצילום גולגולת וע"ש צווארי (הכוונה לצילום רנטגן רגיל ולא CT) ולהלן תוצאותיו: - צ. גולגולת - ב.מ.פ - צ. ע"ש צווארי - לובדוזס מיושר של הנ"ל. שינוי דגנרטיבי (דיסקוגני) עם הנמכה במרווח בין חוליות C5-C6 . אודה לפרשנותך/התייחסותך לממצאים שעלו והאם אכן הם נותנים הסבר לכאבי הצוואר (וראש?) מהם אני סובל, ומהי שיטת הטיפול המומלצת. בתודה מראש, רונן

ממצא בצילום

הממצא מעיד על בעיה בדיסק בין חוליות C5 ו- C6. במצב זה לרוב צריך להתייעץ גם עם נוירולוג ולבצע הדמיה יותר מתקדמת כגון CT של עמוד שדרה צווארי ו- CT ראש.

למעלה