כאבי פרקים

קריןעדי

New member
כאבי פרקים

שלום לכל הבנות, כבר תקופה ארוכה, בנוסף לכל מה שכואב לי, אני מרגישה כאבים בפרקים, במיוחד באחד הברכיים. בגלל הכאבים אני לא יכולה לעלות במדרגות לדוגמא ואני מרגישה עם הגבלה מאוד רצינית. ראיתי ביום חמישי אורטופד שאני מכירה והוא שלח אותי לבדיקות. זה נראה לו כמו דלקת אבל הוא לא יכול להיות בטוח עד שאסיים לעשות את הבדיקות. לפני כמה חודשים ראיתי אורטופד אחר שהיה מאוד אדיש וזאת הסיבה שחיכיתי לרופא שראיתי ביום חמישי אפילו שההמתנה כדי לראות אותו מאוד ארוכה ! והשאלה שלי היא: האם יכול להיות קשר בין האנדו' לכאבים או דלקת פרקים ? מאחלת לכולן שבוע מצויין !

רווית04

New member
קרין, ערב טוב,

אכן יכול להיות קשר בין אנדו' לכאבים או דלקת פרקים. מאז שאובחנתי עם האנדו' זכיתי לדלקת פרקים בשם גאוט,בגלל הדיכוי ההורמנלי הרב שאנחנו מקבלות לאנדו'. ובנוסף לכך לפיברומלאגיה שזה דאבת שרירים.. ויש עוד כמה בחורות פה עם אנדו' שעם דלקת פרקים שאני מכירה.. לכן אני מציעה לך לא רק ללכת לאורטופד דווקא לראמטולוג שאצלו אני מטופלת בנושא ויותר מבין בהקשר. מקווה שתרגישי טוב יותר.

היי קרין

מכירה רק אנדו' ופיברו' שהולכים לפעמים ביחד אבל בהחלט רצוי לבדוק וכמו שאמרה רווית אולי כדאי גם לפנות לראמטולוג .. תרגישי טוב ועדכני מה אמרו לך....

למעלה