כאבי פרקים..

פנינה 21

New member
כאבי פרקים..

לפני חודשיים כמעט קיבלתי מכה ממש חזקה ברגל ימין ולמוחרת כשהגעתי למיון אמרו לי שיש לי שבר טלישה..וקרעתי רצועה.. בצילום שעשו לי מאז לא רואים את השבר ..אורטופוד שראיתי לפני שבועיים כתב באבחנה שיש מגבלת תנועה ברגל..אני עדיין נעזרת בקב(רק 1 ולא שני קביים).. זה לא ממש משתפר ..המשחה נגד כאבים שנתן לי האורטופד קצת מקלה על זה אבל זה לא החלים וההליכה שלי לא יציבה בכלל.. הקרסול השני נפוח ורגיש למגע כבר שבוע למרות שאני לא מעבירה משקל לרגל שמאל.. יש לי כאב דומה גם בגב וביד שמאל.. ולפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הברכים ואמרו לי שהרצועה נחלשה ויש לי דלקת .. זה נראה כמו בעיה יותר רחבה מפגיעה כל פעם במפרק אחר.. אני אמורה לראות אורטופד ביום ראשון :זה אורטופד צבאי וזה שראיתי לפני שבועיים כמעט שלח אותי לבסיס ופשוט הסברתי לו את המגבלות של העובדה שאני צריכה קב להליכה בהתחשב בעובדה שאני בבסיס סגור.. אני מסופחת כרגע לר"מ 2 .. מה זה יכול להיות???מה ממולץ לעשות??

כאבי פרקים

שלום פנינה, יש להפריד בין כאבים אחרי חבלה לבין כאבי מפרקים ללא רקע חבלתי. לגבי הכאבים לאחר חבלה, אלו דורשים בירור אורטופדי. לגבי הכאבים במפרקים אחרים נדרש בירור אחר, ייתכן שמדובר בבעיה ממקור ראומטולוגי ואז הכתובת היא ראומטולוג. התחילי בבדיקה אצל האורטופד ומשם תתקדמי. בברכה,

למעלה