כאבי מיפקים

goldar

New member
כאבי מיפקים

אני בת 51 מזה 3 שנים פעם בשנה בערך בחודש מאי הירגשתי כאבי מיפרקים שנה ראשונה זה היה רק מיפרק האגן, שנה אח"כ הבוהן, הרופא שלח אותי לבדיקות דם הכל היה תקין כולל ANA מלבד ESR שהיה בסביבות ה30, פעם אחת סבלתי מברך דלוקה +חום ואז ESR היה 66. מזה חודשיים יש לי כאבי פרקים בכל הגוף, אצבעות רגליים וידיים, בירכיים וירכיים וכתפיים(הכאבים ניסבלים) ויובש בעיניים , כאשר התחילו הכאבים היה לי גם תיקים בגוף שחלפו אחרי חודש, הלכתי לנוירולוג, ועשיתי EMG והנוירולוג אמר שאין בעיה נוירולוגת, הפרקים לא נפוחים ולא אדומים וגם אינם קשים בבוקר,אני יכולה לקפל אצבעות גם בבוקר, הרופא שלח אותי לבדיקות דם. ואלו התוצאות: ANTINUCLEAR Ab LOW POSITIVE DNA (ds) Ab 0 ENA NEGATIVE ENA=RO+LA+SM+RNP+SCL+JO1 C-REACTIVE PROTEIN 0.2 ESR 44 TSH 8.63 ANTI THYROID PEROXID 150 14 RHEUMATOID FACTOR מה משמעות הבדיקות מה יכול להיות שיש לי????? בתודה מראש, מחכה לתשובה זהבה.

goldar

New member
תוספת קטנה

בנוסף לעיניים היבשות אני מרגישה יובש בפה. והרופא אמר לי שיש לי השימוטו. אני לא מטופלת בשום תרופה. שוב תודה מראש זהבה

כאבים

בדיקות המעבדה בס"כ די תקינות אך ההספור שלך בהחלט מחייבת ברור ובדיקה - יתכן בכל זאת שמדובר בתהליך דלקתי- רצוי מאד שראומטולוג יבדוק אותך על מנת להחליט

למעלה