כאבי מחזור

דפנה166

New member
כאבי מחזור

לאחרונה יש לי כאבי מחזור מאוד חזקים שלא היו לי בדרך כלל. מדובר על תקופה של כחמישה חודשים... אני בת 30+ ולא עשיתי שינוי באורח החיים או משהו כזה. מה יכול להיות השינוי בתחושה? הרי אני כבר לא נערה שרק מתפתחת...

גלולות? זוגיות?

שלום לך אם זה חורג ממשהו שכבר היה בעבר ואת מרגישה שזה עולה בעוצמתו, תפני לרופא הנשים שלך מפני שזה מטריד, גם אם לא מפחיד בכל מקרה לא כתבת את הגיל המדויק כך שאי אפשר לדעת האם מדובר בפעילות הורמונלית חריגה שווה לעשות אולטראסאונד לוודא שהשחלות והרחם תקין אני בטוחה שזה גם משנה אם את לפני או אחרי הריון.....

מסכימה עם לי

כדי לעשות בדיקת אולטרסאונד ולראות שהכל תקין. לאחר מכן תחשבי אולי את עוברת תקופה של מתח נפשי זה גם יכול להשפיע. אני למשל כל פעם שאני בתקופות של מתחים אני סובלת מכאבי ראש (בלי קשר למחזור, אבל אולי זה מתקשר אצלך למחזור... שווה לשים לב לדברים האלה) דבר נוסף, תחשבי אולי החלפת סוג גלולה בחצי שנה האחרונה ואולי זה מה שמשפיע. אם לא אז אולי דווקא את צריכה להחליף סוג גלולות (אם את לוקחת, לא ציינת יותר מידי פרטים). חברה שלי למשל, בת 31, והפסיקה תקופה מה עם נטילת גלולות ובאותה תקופה סבלה מכאבי מחזור מאוד חזקים. כשחזרה לקחת גלולות היא התחילה לקחת מסוג פלורט אם אני זוכרת נכון את השם ובנתיים לא שמעתי אותה מתלוננת אז אני מבינה שיש שיפור (כשהיא מתלוננת, אז היא מתלוננת, קשה לפספס את זה). בקיצור יש כל מיני דברים שצריך לבדוק אבל את צריכה לתת לנו יותר פרטים על עצמך. מקווה שעזרתי קצת

למעלה