החלון היה שבור. זינקתי דרכו.
לפתע הבנתי שכלל לא חשבתי לפני שקפצתי. קיללתי את עצמי בצעקות כל הדרך למטה, עד שהפכתי לגוש רטוב על מדרכת הסמטה. רגע. עוד לא הפכתי לגוש רטוב. הבטתי סביבי בהפתעה, מבינה לפתע שאני עומדת על רגלי ומביטה סביבי. בהפתעה. זה בסדר, גם הרגשתי כמו גולם במעגל. איך לעזאזל אני עדיין חיה? נזכרתי במעורפל שברגעי הנפילה האחרונים מיקמתי את גופי כך שאפול ישירות על רגלי, וזכרתי גם שחשבתי את עצמי למטומטמת הגדולה ביותר בעולם על כך שחשבתי ש-זה- מה שיבלום את הנפילה. הרי כל אדם בר-דעת היה מנסה לגלגל את עצמו לכדור ולהשתמש באינרציה כדי להחליק על המדרכה. אבל זה עבד. בכל זאת, ולמרות הכל. נחתתי על הרגליים, וזה בלם את הנפילה. הבטתי למעלה שוב, עד לחלון השבור בקומה הרביעית. שאני אבין את זה שוב - נפלתי ארבע קומות? על הרגליים? אף אחד לא יכול לעשות כזה דבר. מבטי ירד אט-אט לאורך קיר הלבנים, עד שנעצר על מראה שבורה שנשענה עליו. משהו זהר על המצח שלי. אלוהים. אני נשבעת שזה לא היה שם קודם, והרי רק לפני רגע הסתכלתי במראה! כאילו, מה לעזאז- באותו רגע עברה בי תחושה לא ברורה, שגרמה לי להביט מעלה במהירות. ראיתי את פניו של אחד השוטרים חולפות על פני החלון השבור, ועוד לפני שידעתי מה קורה איתי, מצאתי את עצמי רצה. הגוף שלי הפסיק את המנהג הקלאסי, וכבר לא מקבל הוראות מהמוח על עיוור. מעכשיו יש לו דיעה. טוב, מצויין, מאחר ומה שעלה בדעתו הוא להציל את התחת המסכן שלי, והסכמתי איתו לחלוטין. רצתי אל מעמקי הסמטה, אל תוך האוויר הערפילי.