כאבי גב

pertal

New member
כאבי גב

שלום, כבר הרבה מאוד זמן יש לי כאבים כרוניים ואני מנסה למצוא פתרון. לפני פחות משבוע התחילו לי כאבים בגב ובגלל שממילא יש לי הרבה כאבים לא ממש שמתי לב לכאבים, אבל הם בהחלט היו שונים מהכאבים שיש לי חודשים. כמה ימים לפני שהכאב בגב התחיל, נתתי מן נפילה/חליק ובאותו הרגע הרגשתי מתיחה חזקה בגב. היה קצת כואב וחשבתי שעבר, וכמה ימים אחרי זה זה התחיל ככאב כל הזמן. הכאב חזק מאוד כאשר נושמים(מרגישים דווקא כאב בגב שנושמים, כאשדר רוב הכאבים שני מכיר כשנושמים הם בחזה) הכאב שמורגש הוא לא ממש בגב התחתון, אלא יותר בגב העליון/אמצע הגב. גם כאשר לא נושמים(עמוק אני מתכוון) מרגישים כאב. רציתי לדעת, מה יכול לגרום לכאב כזה? האם יש מקום מיוחד שגורם לכאבים בזמן נשימה בגב? או שכל מקום בגב יורגש בזמן נשימה? האם אני צריך ללכת לאורטופד? ואם כן, האפשרות היחידה היא אין סוף צילומים שוב וכו? בזמן ניסיון למצוא פתרון לכאבים הכרוניים הייתי באינסוף צילומים(לא מצאו דבר), אבל כמו שציינתי זה כאב שאני לא מכיר, ואני מפחד שמשהו קרה לגב שלי. תודה אודה לך אם תתייחס להודעתי

כאבי גב

לכאב גב סיבות שונות, כאב שמוחמר בנשימה יכול להיות קשור גם לבעיות בראות או בבית החזה. צריך כמובן להבדק.

למעלה