כאבי גב תחתון

ilanyaels

New member
כאבי גב תחתון

שלום דר' קרסין לפני שבועיים נתפס לי הגב התחתון והשתחרר לי אחרי יומיים בעזרת מריחה של וולטרן וכרית חמה. במוצ"ש האחרון נתפס לי שוב הגב בצורה קשה שנאלצתי ללכת ל"ביקורופא" בדק אותי אורטופד ושלח אותי לעשות רנטגן ולאחר מכן הוא אמר לי דברים שחשכו עיניי, שיש לי פריצות דיסק בחוליות 1-3-4-5 כמו כן יש לי גם הרניה בחוליה הראשונה. הוא נתן לי זריקת וולטרן כדורי נקסין ולקנות חגורת גב "לומבלית". ביום ראשון הלכתי לאורטופד בקופ"ח כדי לקבל חוות דעת נוספת והוא הסתכל על הצילומים ואמר שאין לי שום ממצא פתולוגי, זה הדהים אותי שהוא סתר לגמרי את האורטופד שבמר"מ. אני מאוד מבולבל כעת ואין לי מושג מה באמת יש לי, בכל אופן קשה לי להיות אופטימי מפני שעדיין הגב שלי תפוס ובקושי אני מצליח לקום מהמיטה. אני מצרף לך את התמונות של צילום הרנטגן כדי שתוכל לחוות דעה ולעזור לי, תגיד לי בבקשה אם כדאי לי לעבור בדיקת CT כדי שהרופא יוכל לאבחן בצורה טובה יותר את הבעיה. תודה רבה

רנטגן ודיסק

צילום רנטגן יכול להראות סימנים עקיפים לבעיות בדיסק הבין חולייתי ולא נחשב כאמצעי טוב להדגים את הדיסק. CT מראה את הדיסק יותר טוב אך חושף את הגוף לקרינה רבה יחסית.

ilanyaels

New member
כאבי גב תחתון - שאלה נוספת

תודה רבה על התשובה המהירה. רציתי לדעת האם לפי צילומי הרנטגן ששלחתי אתה רואה איזשהו ממצא פתולוגי?

למעלה