כאבי גב תחתון

aviva2525

New member
כאבי גב תחתון

יש לי בקע בגב תחתון. כשאני פעילה לא כואב לי. הכאב מתבטא בזמן השכיבה על הגב בלילה והמעבר לשכיבה על הצד ובזמן הקימה בבוקר. אני קמה מהמיטה וברגעים הראשונים הכאב מקרין לרגל שמאל וקשה לי ללכת למספר דקות. מה עושים?

ravit799

New member
כאבי גב תחתון

אביבה שלום ! אבי כמוך עבר גם כן כאבי גב תחתון איומים במהלך השינה ולאחר שהיה מתעורר הוא פנה לרופא המשפחה שלו שהמליץ לו ללכת לאורטופד וגם המליץ לו על החלפת המזרן שלו למזרן אורתופדי המזרן עליו ישן עד לאותו יום היה מזרן קפיצים מיושן הוא פנה לחברת אירופלקס שמשווקת מזרנים אורטופדים והם המליצו לו על מזרן הבריאות שלהם (מזרן עם חומר אורטופדי מדהים) שנותן תמיכה לכל אזור הגב והגוף תוך כדי נוחות מדהימה הם נתנו לאבי את המזרן ל60 יום נסיון (לא הייתה גם בעיה להוריד את הנילונים) והם הבטיחו לנו שיפור באיכות השינה והנוחות לגב ואכן אבי סיפר כי יש שיפור משמעותי בכאבי הגב שסבל מהם ועד היום הכאבים לא חזרו שוב אני ממליצה בחום על הפיתרון הזה אם תירצי אשמח לעזור לך במייל שלי [email protected] רווית

כאבי גב

שלום, כאבי גב הם תלונה נפוצה מאד בקרב האוכלוסיה הבוגרת בעולם המערבי. בקע דיסק יכול לגרום לתחושת הקרנה של הכאב לאורך הרגל. הבעיה ידועה ומוכרת אך במרבית המקרים מדובר באירועים התקפיים שחולפים תחת טיפול שמרני הכולל מנוחה, נוגדי כאבים וחימום מקומי. השלב הראשון בטיפול איפוא הוא מנוחה. השלב השני הוא פגישה עם רופא המשפחה או האורטופד והתחלת טיפול ומעקב. שינוי באורחות החיים, ביניהם מזרן נוח כפי שהוצע כאן ע"י אחת ממשתתפות הפורום, לפעמים יכול לעזור במידה מסויימת אבל אין דרך לצפות מראש. בברכה,

aviva2525

New member
כאבי גב

אני כבר עברתי את האורטופד וצילומי CT. כך אני יודעת שיש לי בקע. ואכן הכאבים מקרינים לרגל שמאל, אולם הבעייה שלי היא דווקא במנוחה (הפיתרון שהינך מציע לי). חשבתי שאולי יש דרך אחרת. תודה

rafagav

New member
דברים שלא מספרים לנו הרופאים... ../images/Emo10.gif

יש כל מיני סודות אבל - מוזר ותמוה, שהרופאים, שאין ספק במומחיותם, לא מדריכים אותנו לישון נכון. הרי מנוחה, אם תשכבי באופן, בו יעוות עמוד השדרה שלך - רק תחמירי את הכאב. עליך לשכב כך שהוא לא יתעוות = אם על הצד - כרית בין ברכייך, שתשמור על הרווח הקיים ביניהן בעמידה. אם על הגב - כרית תחת הברכיים ואם על הבטן - כרית דקה תחת האגן. בלי ההתאמה לא ישנה סוג המזרן (ישנה רק למוכרים = הם ורק הם ירוויחו). הכאב יגיע..
&& ביחני את הצעותי באתר הבית שלי (הכתובת למטה בחתימה). לא צריך לשלם כדי ללמוד כיצד לשמור על הכאב מכאבים. בעלות של בלאי מזערי למקלדת (בהקשת הכתובת...
תכנסי לאתר...

למעלה