כאבי גב + רגל

BabyBoy1

New member
כאבי גב + רגל

מזה כמה חודשים אני סובל מכאבים בצד רגל ימין שמתחילים בערך מאיזור הישבן ויורדים עד למטה. אני מרגיש כאילו כל השריר מתוח. בהתחלה חשבתי שהשריר סתם נמתח עקב הפעילות הרבה שהייתי עושה באותה תקופה (שעה וחצי אירובי בערך 6 פעמים בשבוע) לצורך ירידה במשקל. לאחר מכן הכאבים התחילו להחמיר וכיום אני מרגיש כאבים עזים בכל צד ימין, מהצוואר ועד ממש כף הרגל. כאשר יש כמה מוקדים חזקים של כאב, מתחת לכתף ימין וממש מעל ישבן ימין. הייתי אצל אורתופד והוא אמר שלדעתו מדובר בדלקת בשריר. הוא נתן לי 2 אטופן 600 מ"ג ביום במשך עשרה ימים. ואסר עליי פעילות גופנית. היום כבר היום העשירי ולמרות שהכאבים אכן פחתו בצורה משמעותית אני עדיין מרגיש כאבים. רציתי לדעת איך כדאי להמשיך את הטיפול? מה ניתן לעשות כדי שזה יעבור? האם באמת לא כדאי לעשות פעילות גופנית? תודה.

כאבי גב

שלום, בהנחה שהטיפול עוזר לך כפי שאתה מתאר הייתי ממליץ לך להמשיך באותו הטיפול. עם חלוף הכאבים תוכל לחזור בהדרגה לפעילות אך כנראה שכאן עליך להפגין אחריות ולהמנע מאימון יתר. אני מנחש שלא היית רגיל לפעילות גופנית בעברך, לקפוץ מאורח חיים נייח לפעילות אירובית 6 פעמים בשבוע - מדרגה גבוהה מדי. בברכה,

למעלה