כאבי גב עליון

כדורית

New member
כאבי גב עליון../images/Emo5.gif

שלום אני סובלת מזה זמן רב מצלעות תפוסות בגב העליון ובכאבי גב עליוניים שמקרינים לבית החזה ולמטה ממנו הבעיה החמורה ביותר היא שכשאני מנסה לנשום אני לא מצליחה עקב כאב חד באותו מקום ואי לכך אני לפעמים לא מצליחה לישון בלילה .כאב זה משתק אותי ואני לא יכולה לתפקד, הייתי אצל אורטופד, אצל רופא כירורגי,פיזיוטרפיה.דיקור סיני.צילומים- (רנטגן לגב ולבטן)עשיתי אפילו אולטרה סאונד ועקב המלצה שקיבלתי התחלתי לעשות כירופרקטיקה אך היא אינה משפיעה באופן ממשי על הכאב... זמני הופעת הכאבים אינו מוגדר הם יכולים להופיע כל שבוע וכל חודש ...כבר 10 שנים אני סובלת מהתופעה המציקה הזאת שמשבשת לי את החיים.. בקיץ האחרון אף הלכתי למעסה והוא הסביר לי שבצלעות בית החזה ישנם שרירים(?)והם לא מצליחים לנוע בתוך הצלעות כי משהו חוסם אותם לא ממש הבנתי אבל יכול להיות שאולי יש בזה משהו, אבל בכל מקרה העיסוי ממש לא עזר לי... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ולהמליץ על איזשהו טיפול תחליפי... עוד משהו קטנטן לפני כארבע שנים הייתי אצל הרופאה שלי והיא אמרה שיש לי עקמת קלה , דבר שאישר גם הכירורג אליו הלכתי (שאלתי אם צריך ניתוח הוא אמר שלא)יכול להיות שיש לזה השפעה????!

מנסיון, שחייה, שחייה, שחייה

גם לי יש עקמת ורגל אחת קצרה מהשניה והשחייה שינתה הכל זה אומנם לא שם של רופא אלא שם של עבודה קשה שצריך לעשות... אני מאחלת לך רפואה שלמה!

רפי עשת

New member
זה לא כל-כך פשוט - צריך לבחון סגנון

בגלל ששחיית חזה, למשל, עלולה להחריף את הבעייה. חשוב, לפני הבחירה, לבדוק כל דבר. הכי טוב לפתח את יכולת ההתבוננות העצמית, כדי שתוכלי לפתח שיטות עצמיות לטיפול בבעייה!!

בובי

New member
אני חושב ששיאצו יכול לעזור

יש דבר כזה שנקרא סטגנציה של צי הכבד שאחד הביטוים שלו זה תפיסות של גב עליון בעיקר מצד ימין אני מטפל כעת בשני מטופלים עם בעיה דומה אצלהם זה מתרכז בעיקר בצוואר והם מסוג האנשים שמסובבים את הגב ביחד עם הראש ויש בזה הצלחה די טובה

SideKick

New member
באופן עקרוני... תנועה!

באופן מעשי צריך לדעת קודם מי את באופן רחב יותר: בת כמה, במה עוסקת, מה קרה לפני 10 שנים כאשר התחילו הכאבים, מה מידת התזוזה שלך בחיים כרגע, במה מתבטא השיבוש שאת מתארת ועוד ועוד ועוד. כך אפשר יהיה להמליץ לך על טיפול שעשוי לעזור. שחיה כפי שהומלץ למעלה יכולה להקל. אבל כדי ממש לטפל אני ממליצה על סוג של ריקוד שעובד מאוד פנימה גם על הרבדים הפנימיים של השרירים, על יוגה או על פלדנקרייז ואלה רק דוגמאות. את יכולה בהחלט לשקול שילוב של שני סוגי טיפול: להוסיף למה שתבחרי גם טיפול הומיאופתי או דיקור או עבודה עם דמיון מודרך - משהו אחר שיתמוך בתהליך שאת עתידה לעבור. והכי חשוב צריך לזכור שאף אחד לא ייקח ממך את הכאבים. הם שלך. חשוב שתכירי מה המשמעות שלהם בחיים שלך וכיצד בדרך חייך את מאפשרת להם להיות. מתוך ההכרה הזו תוכלי להתחיל תהליך שייאפשר לך לעשות שינוי בחיים ולבצע החלטות, שיובילו בסופו של דבר למטרה שאליה את רוצה להגיע. ייתכן שהאמירות הללו לא ברורות לחלוטין ותרגישי שאת זקוקה לעוד שאלות או מידע. תמיד תוכלי לפנות כאן או דרך מערכת המסרים. אני מאחלת לך הצלחה בתהליך שאת עתידה לעבור.

פלדנקרייז

שלום לכדורית האם הניחוש שלי נכון ואת מאשדוד? אם כן אוכל להמליץ לך על מטפל/מורה בפלדנקייז לי הוא פתר בעיית כאב בכתף שהתמשכה כ-3 שבועות, תוך מספר דקות! כיתבי לי במסר אישי ותקבלי את הפרטים איציק

כדורית

New member
ממש לא

אבל בקשר לפלדנקייז ....אני כבר מטופלת במרפאה של רפואה משלימה כך שלא תהיה לי בעיה לנסות את ההמלצה שלך.. ותודה לכולם על העצות הטובות מקווה שאוכל ליישמם ולשים קץ לכאבים... (בקשר למטפל בשיאצו רציתי לדעת אם זה עזר לשני המטופלים שלך????)

שרידן

New member
כאבי גב עליון

שלום לך. כתבת כי הכאבים החלו לפני 10 שנים,האם החלו בפתאומיות בעוצמה הקיימת או כתוצאה מפעולה מסויימת שעשית. ייתכן כי קוד נפשי הפעיל בך כאב הקשור לטראומה אשר עברת באחד הגילגולים הקודמים שלך. כנסי לאתר הרשום מטה ובדקי באם הרשום עשוי להיות לך לעזר. בברכה ובאיחולי החלמה מהירה שרידן

WhiteBear

New member
מה ../images/Emo35.gif

אני לא שולל. אבל יש מישהו בפורום שהתנסה בטיפול כזה ומוכן לשתף

שרידן

New member
התנסות בפורום בשיחזור גילגולים

גם אני מעוניין לדעת אם יש מי שחווה זו. ולגביך טל ... הינך מוזמן לצלצל לקבלת דוגמאות של שיחזורים. לטלפון ששלחתי לך באימייל. בברכה שרידן

שרידן

New member
חווית השיחזור גילגולים - התוכלי

לפרט את אשר עברת. תודה. שרידן

בנוסף לשחיה יש לבדוק את מצב העצמות

אם יש לך רגישות לחלב, בריחת סידן או נטיה למחלות מפרקים כדאי לך להגיע למצב של אפס טיפות חלב או מוצרים שיש בהם חלב כלשהו - גם אם אומרים לך שיש כדור המפרק לוקטוז... אם ברצונך לבדוק את הנושא באמצעות 'ציור ההילה של הבעיה' ולראות מקור שאיננו רק פזיולוגי אך משפיע גם עליו, את יודעת כיצד ליצור קשר. האם נשימה דרך הפה קלה יותר מאשר נשימה דרך האף? האם את יכולה לכוון בדמיון את הנשימה למרכז הבטן כשהי עוברת דרך הריאה שבצד הפחות כואב? שבת שלום, דר' אסתיה חוטר גזע

רפי עשת

New member
שלום לך, יתכן מאוד ששינוי דרכי

התנהלות, תוך לימוד תרגילים, שישחררו את השרירים הבין-צלעיים, יפתרו לפחות חלק מהבעייה. ניתוח הוא צעד טראומתי מאוד ואני מציע לך לעשות הכל טרם הפנייה אליו. אשמח להוסיף, בהתאם לשאלותיך!! בברכה!!

למעלה