כאבי גב עזים

ORITC301

New member
כאבי גב עזים

שלום לכולם אני בחורה בת 30 שסובלת מזה מספר ימים מכאבי גב שהתחילו בגב התחתון ועלו גם למעלה... אשמח לקבל המלצות על מעסה רצינית (רק אישה) מתל אביב והסביבה הקרובה. ניתן לשלוח לי מסר באישי במידה ואסור לפרסם שמות בפורום. תודה מראש לעונים!!!

עזרה לכאבי-גב עזים

מקור לכאבי גב יכול להיות מבעיה פיזיולוגית או נפשית. יש לברר ולבדוק, תוך כדי מתן עזרה - בעדינות ובזהירות רבה. יש לדעת מה מצב בריאותך בכלל ובפרט ובדרך-כלל. קודם כל עזרה והקלה מידיים. יחד עם זאת, לבחון השתלשלות העניינים. כל בעיה היא מקומית, אך סיבותיה ושורשה קשורים לענייני גופנפש נוספים. בברכת בריאות איתנה ובשורות טובות,
שלומית נצח

יעל ND

New member
לפני שאת פונה לעיסוי

תגשי לאורתופד לברר מה בדיוק יש לך ואם מותר לך עיסוי. יתכן גם, שאורתופד ימליץ לך על סוג זה או אחר של פיזיותרפיה. יש אנשים שזה מאד עוזר להם.

kochav1953

New member
שלום לך

קראתי את שאלתך ועל בעייתך ואכן כאבי גב הם בעיה לא קטנה אבל על הכל אפשר להתגבר ואני מאמינה שאוכל לעזור לך אשמח עם תדברי איתי אני מטפלת רפואית מזה 15 שנה, עם עבר של עבודה בקופת חולים ונכי צהל, כמובן שנצטרך לבדוק את צורת חייך הן הנפשית והן הפיזית בכדי להבין מהיכן נובעים כאבי הגב שלך. שמי כוכב אני מתגוררת בחולון ואת מוזמנת לשוחח עמי [email protected]. תרגישי טוב אשמח להיות כאן לרשותך, כוכב

0 אור 0

New member
כוכב שלום וברוכה הבאה

אני לא מוחקת את הודעתך הפעם, מאחר שהיא גם נותנת תשובה לשואל, אבל אבקשך לרסן את רמת הפרסום בהודעותיך. הפורום הזה מיועד להחלפת מידע ודיונים מקצועיים בין מטפלים, וכן למתן מענה (בעיקר כזה שאינו פרסומי) לפונים השונים. אני בטוחה שבמידה שתשתתפי בדיונים בצורה עניינית , תשתקף מכך גם הרמה המקצועית שלך , וכמובן מותר להציג את עצמך בחתימה, אך תוכן הודעה שכולו פרסום עצמי אינו מקובל כאן וימחק בעתיד.

kochav1953

New member
היי ערב טוב

אוקי. קראתי הפנמתי. אני כאן חדשה ופעם ראשונה שגם כתבתי כך שאתך הסליחה לא מכירה את האתר כך שאיני יודעת עדיין איך להתנהל מולו. תודה על הערתך ואקח זאת בחשבון,

kochav1953

New member
שוב שלום

במידה ואת פונה למטפל כל שהוא אני ממליצה להגיע עם צילומים ולאחר בדיקה מקפת אצל רופא, זאת בכדי לשלול פתולוגיה רפואית

Drill Bit

New member
ל oritc301

שימי לב רק שגב זה בעצם החלק האחורי של הקיבה ועוד אברים פנימיים ויכולה להיות הקרנה של הכאב. לכן לדעתי כדאי בכל מקרה לשלול בעיה רפואית דעתי בלבד הרבה בריאות

למעלה