כאבי גב ורגל

כאבי גב ורגל

לפני כשבועיים כתבתי כאן על כאבי גב שהתחלתי לסבול מהם ועל כך שהתרופה האנטי דלקתית שהרופא נתן לי לא עזרה. בינתיים עבר כבר יותר מחודש מאז תחילת הכאבים, הרופא הפנה אותי לפיזיותרפיה אבל נקבע לי תור רק לעוד חודשיים. יש משהו שאפשר לעשות בינתיים, עד שיגיע התור שלי לפיזיותרפיה? אני סובלת במיוחד מהכאבים ברגל, במיוחד בשעות הבוקר כשאני קמה מהשינה.

זכיר

New member
תתקשרי למכון הפיזיותרפיה

תסבירי להם שמדובר בכאבים חריפים\אקוטים, ותבדקי אם את מתאימה לקריטריונים של טיפול דחוף שעשוי להאיץ את התור

כבר ביררתי את זה בזמן שקבעתי את התור

היות ולא מדובר בפציעה או שבר וכו' (לדעתי גם לא בפריצת דיסק כי מדובר בכאבים שבאים והולכים ולא כל הזמן, אבל זה יתברר רק ביום רביעי, אחרי שאעשה גם צילום) זה לא נחשב "דחוף" ולכן קבעו לי רק לעוד חודשיים. בינתיים יש ימים טובים יותר וימים טובים פחות אבל בגדול עדיין סובלת מהכאבים.

כאבי גב ורגל

שלום נטע כדי לעזור לך אני צריך עוד אינפורמציה לגבי כאב ברגל - באיזה מקום ברגל יש לך כאב? האם כאב הוא בדריכה ראשונה או גם אחרי מאמץ? בברכה יעקב וינברג

שלום יעקב

הכאב הוא לאורך כל הרגל, ממעל הברך ועד כף הרגל. לעיתים מתרכז בנקודות מסוימות (באזור השוק למשל). הכאבים החזקים יותר הם בדרך כלל בבוקר כשאני קמה מהשינה עוד לפני הדריכה הראשונה. לפעמים יש שיפור אחרי הליכה קצרה. תודה מראש

תשובה לנטע

שלום נטע אם הבעיה היתה בכף רגל או קרסול אז יכולתי לעזור לך ולכן אני ממליץ לך לפנות לרופא אורטופד. בברכה יעקב וינברג

זה מה שעשיתי כבר פעמיים

למקרה שלא קראת את ההודעה הראשית שלי... בכל אופן תודה.

פיזיותרפיה

שלום נטע, התורים לפיזיותרפיה בקופות החולים ארוכים מאד. הנושא מוכר ולצערנו לא חדש. קיימות מסגרות אחרות בהן ניתן לבצע טיפולים פיזיותרפיים (מכונים פרטיים, פיזיותרפיסט פרטי הביתה). לפעמים הדרכה אישית ותרגול עצמי לאחר מכן יעילים יותר ממה שתקבלי בקופה. אם הכיס מאפשר, שווה לנסות. בברכה,

DrClinic

New member
רפואה סינית וכאבי גב

שלום נטע יש אופציה טיפולית נוספת והיא באמצעות הרפואה הסינית. הטיפול ממתבצע ע"י דיקור סיני, צמחי מרפא וטווינה. מטרת הטיפול בשלב הראשון היא לטפל בדלקת ובכאבים האקוטיים ובשלב השני לחזק את הגב על מנת למנוע את חזרת הכאבים קישור נוסף: כאבי גב בברכה דרור וייסר

למעלה