כאבי בטן

OdedIsNotAfraid

New member
כאבי בטן

כאבי בטן כבר תקופה ארוכה, התחזקו בחצי שנה האחרונה בעיקר אחרי שהפסקתי לעשן סיגריות, הכאבים באיזור הבטן העליונה וכוללים גם כאבים באסופוגוס וצריבה באיזור החזה, הכאבים נעלמים עם חזרה לעישון סיגריות וחוזרים עם הפסקה בסיגריות, כמו כן פירות הדר, מטוגנים, חריף וכו' כל אלו מחמירים את המצב, או הליכה אחרי האוכל\מתח או כעסים כל אלו מחמירים את הבעיה מה עלי לעשות?מה הסבירות שמדובר ב- H.Pylori?

כאבי בטן

יש סבירות גבוהה שמדובר בכאב שנובע מעומס רגשי.
יש מקום לשקול יעוץ מכוון.
במקביל אם הכאבלא עוזב אנא פנה לרופא מומחה לגסטרואנטרולוגיה

OdedIsNotAfraid

New member
אבל לא כך הדבר

מאחר שהכאבים כבר יותר משנה והם די חלשים היו
הפסקתי עם לעשן סיגריות ותרופות פסיכיאטריות לשלושה חודשים
ודווקא המצב הנפשי היה נהדר!
הייתי עושה כל יום הליכות של שעה וחצי במהירות בבוקר ואוכל לפני כן 20 גרם שוקולד קקאו מריר
הייתי גם מרבה לאכול פירות הדר
ואז הכאבים התחזקו עם ההליכות ובאיזשהו שלב הכאב הרגיש כמו פצע בבטן העליונה
בנוסף אתם הרופאים המערכת הרפואית לקחה ממני עד כה 800 שקל בלי לעזור בכלום
רופא בבית החולים רוצה בדיקת אנדוסקופיה שאני לא מוכן לבצע ללא בדיקות דם ובדיקת פילורי קודם,
הרופאה נתנה לי טיפול שרק הזיק ולא הועיל,
חזרתי לתרופות פסיכיאטריות , הפסקתי\חזרתי לעשן זה כבר לא משנה כרגע אני נקי מסיגריות
יש כאבים שכל בן אדם נורמלי היה זוכה ליחס ולטיפול רפואי
גם כשרציתי לעבור את האנדוסקופיה כי הכאבים היו מאוד לא נעימים לא איפשרו לי , כי אני לא מבוטח ואבי לא רצה להעביר לי כסף עבור כך, כעת אני כבר לא רוצה את האנדוסקופיה אלא בדיקות דם ופילורי וגם זה יעלה כסף, אז החלטתי לחכות בצד, כי תאמת נמאסתם, אתם לא מערכת של רופאים אתם מערכת של רוצחים עם רשיון לרצח, נראה לך שזה נפשי? התרופה שאני לוקח (זיפרקסה) גורמת להופעת נקישות בשרירים שונים בגוף וגם באיזור הבטן ונראה לי שהיא מחלישה או פוגעת בשריר שנמצא בכניסה לקיבה\ובתחתית האסופוגוס, זאת אומרת אתם שולחים אותי לטיפול נפשי שייתכן שגורם לבעיה ויגרום לי לנזק בלתי הפיך ולבעיות כמו Barretes syndrome, אין התייחסות למצב הנפשי שלי שמושפע מחרדה מבדיקות דרך הגרון בגלל טראומות מילדות\ינקות ולכן איני רוצה לעבור את הבדיקה, משאירים אותי פשוט ללא יחס וללא טיפול וטוענים שזה נפשי
עקב ההתעללות של הממסד הרפואי בי המצב הנפשי לא טוב, מדובר בכפיית מחלת נפש, בכפיית תרופות ובמניעת טיפול רפואי או אפילו אדם לדבר איתו
לכו חפשו
צריך לתבוע לכם את הצורה.

למעלה