כאבי בטן

יערית42

New member
כאבי בטן

שלום, התינוקת שלי בת 3 שבועות ובימים האחרונים אחרי ההנקה היא מתפתלת ומתכווצת ונראה שיש לה כאבי בטן. האם יש המלצה מה כדאי לאכול כדי למנוע את הכאבי בטן האלה? אני אוכלת הרבה שוקולד ועוגות יכול להיות שזה הגורם לכאבים? אודה לכל עזרה אני ממש חסרת אונים וכואב לי לראות אותה סובלת ככה.

Noisha

New member
הי יערית

מבינה לליבך.. ממה שידוע לי הדבר היחידי שהוכח שגורם לגזים בתזונה של האמא זה מוצרי חלב אז להפחית כמה שאפשר.. ועד כמה שזכור לי לא להשתגע עם שוקולד יותר מדי... :( חוץ מזה ממליצה בחום על טיפות סימיקול של טיפטיפות, אומנם זה לא טבעי אבל אצלנו זה הדבר היחידי שעזר.. אצל כל תינוק משהו אחר עובד. אם תרצי קודם לנסות את הטבעיים אני יודעת על גרפסקידס ועל גרפווטר. חוץ מזה את מכירה את כל התנוחות שמקלות קצת על הבטן? (ערסול, נמר...) וגם קפיצה על כדור פיזיו קצת מקלה. החדשות הטובות הן שזה זמני.. ולרוב עובר בסביבות שלושה חודשים שיהיה בהצלחה :)

כאבי בטן

שלום זה גיל המתאים לכאבי בטן הידועים כ"גזים" אין רשימה "מוכחת" מחקרית/רפואית של מזונות הגורמים לגזים דרך מעבר בחלב אם את יכולה לנסות לבדוק האם מאכל שהרבית לאכול בימים האחרונים משפיע/או לא על כאבי הבטן, כלומר "לבודד" את המשתנה ולראות את השפעתו, אולם חייבת להסביר לך כי גם אז זה לא "הוכחה" שהוא הגורם לכאבים... בשוקולד יש קפאין שעלול לגרום אי-שקט בתינוק, נסי להפחית כמויות יכולה להרגיע אותך שזה עובר... כולנו היינו שם בקפיצות על כדור פיזיו, הרבה על הידיים, מנשא יכול להועיל, עיסוי לבטן. מוצרים ללא מרשם גם הם אינם הוכחו כיעילים- אך על כל תינוק השפעה אחרת ויש אמהות המדווחות כי הועיל... בהצלחה

למעלה