כאבי בטן כרונים

• פותח הנושא kaar
  • פורסם בתאריך

kaar

New member
כאבי בטן כרונים

אני בת 23 וסובלת מכאבי בטן כבר שלוש שנים, עברתי המון בדיקות מאולטרה סאונד עד סי.טי. ושום דבר לא נמצא. הכאבים מתרכזים בצד שמאל בין בטן עליונה לתחתונה שמתבטאים בדקירות חזקות אשר ממש משבשות את מהלך החיים. ניסיתי לשתות כל בוקר מרווה וקמומיל זה עזר אבל רק לשבועים בערך, והכאב חזר. הודה לכם אם תעזרו לי, אני ממש נואשת תודה מראש.

יכול להיות כל מיני דברים...

פיזי - מתח, בעיקר מתח... גאזים, עצירות, לפעמים קנדידה גב - הרופאים די מפספסים בעיית גב שמתבטאת בכאבי בטן - בדרך כלל בצד אחד (הם חוקרים הכל מאפנדציט (כשזה מימין) ועד ובעיקר בעיות נשיות... כבר פגשתי כמה מקרים, והטיפול בגב פשוט פותר את הבעיה... נפשי - פחדים, סוד שלא רוצה להישאר בבטן נסי טיפולי גוף עם דגש על הבטן ו/או גב תחתון משולב עם פרחי באך ושיחות. אני ממליצה על בדיקה לקנדידה - כדי לשלול תתחילי ותעדכני, נשמח להמשיך לעזור נאוה

kaar

New member
תודה רבה../images/Emo51.gif

קודם כל תודה רבה, באמת עשיתי את כל הבדיקות חוץ מגב אני אשמע לעצתך .. שאלה אחרונה מה זה קנדידה??? תודה

כאבי בטן..

עפ"י תאורך הכאב אינו קשור ישירות למע´ העיכול ועפ"י איבחון ביטני ( HARHA Diagnosis)הכאבים מקושרים לכבד או לריאות. הכיוון שאני הייתי בוחנת הוא כאבים ע"ר נפשי / מתח . האם הינך סובלת מכאבי ראש/ מגרנות או קשיי נשימה או אלרגיות כלשהם או עצירות? האם חווית לאחרונה פרידה או סיום ? האם הינך נוטה לאגור כעסים ? האם את טיפוס שנוטה להתפרץ? שאלות אלו יוכלו לכוון את האיבחון ומקור הבעיה. הייתי ממליצה לך לגשת לאיבחון , בשיאצו מתמחים באיבחון ביטני אך גם בכל תחום אחר יוכלו לאבחן אותך - כל אחד עפ"י גישתו. הרבה בריאות יעל

kaar

New member
../images/Emo51.gif

אני סובלת ממגרנות(אני יודעת שזה תורשתי אצלי..) אבל אין לי אלרגיות כלשהם או עצירות , ומבחינה נפשית אני לא טיפוס שנוטה להתפרץ אבל אני בנאדם דיי רגיש. המתחים הנם מתחים יום יומיים ולא יותר מזה, אני לא אוגרת עצבים או סודות אם יש לזה השפעה .. חשבתי לגשת לאבחון אבל האמת היא שאני כבר לא יודעת לאיזה סוג, כי כל רופא אומר לי משהו אחר , הגעתי למצב שבשלוש שנים האחרונות הייתי מאושפזת מס´ פעמים מרוב כאבים וכל פעם נאמר לי שאין לי כלום , או דלקת בשתן וכו´ , העניין הוא שכל רופא סתר את השני , הגעתי למצב שאני לא יודעת לאן לפנות בעניין ... אודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ לי על סוג מסויים של רופא שיכול לעזור לי (עוד לא התנסתי ברפואה אלטרנטיבית) אני מודה ומעריכה את התייחסות, כיף לדעת שיש אנשים כמוכם שאפשר לפנות אליהם תודה רבה

אסתי123

New member
כאבים שונים

טיפול קינסיולוגי הוא טיפול הוליסטי. מאבחן ומטפל בגוף ובנפש. כל הבדיקה והתשאול נעשה באמצעות הגוף והגוף תמיד יודע , תמיד עונה { לא מילולילי כמובן אלא ע"י אמצעים אחרים} נכון. מדויק. הטיפול מחפש ומטפל בחסימות שונות בגוף ובנפש. הטיפול חוזר לטראומות מן העבר, אפילו מן העבר הרחוק ביותר, טראומות אותן אנו סוחבים כל ימי חיינו אפילו מבלי שנזכור במודע { הגוף זוכר!!!!} והן משפיעות על גורלנו, על בריאותנו הנפשית והגופנית, על מערכות היחסים בחיינו.. ממליצה לך לעבור כזה טיפול.

נסי ברפואה המשלימה..

שם בטוח אף אחד לא יגיד לך שזה כלום.. אני הייתי הולכת על איבחון סיני שלו יש מדדים רבים לבדיקה ( תשאול, דופק, לשון) והטיפול יכול ומומלץ להיות משולב טיפול בדיקור ומגע ( שיאצו רפלקסולוגיה, ארומתרפיה). כמו כן הייתי ממליצה לך לעשות טיפול עצמי הן ע"י מדיטציה או יוגה או טאי צי - כך גם תלמדי להכיר את גופך ולעזור לו ולכאב.. הרבה בריאות יעל

ran121

New member
כאבי בטן../images/Emo9.gif

אני סובל מאותה בעיה וכיף לדעת שיש אנשים שאכפת להם ודרכם אפשר למצוא תשובות חזקו ואימצו.

למעלה