ביום חמישי בערב עברתי הזרעה, אתמול בלילה (אחרי מקלחת חמה) התחילו כאבי בטן כמו של מחזור, נעלמו ועכשיו התחילו שוב מה זה יכול להיות? האם להספיד את הטיפול? נורא נורא מודאגת.
אבל יש לך עוד 10-12 ימים לחכות לבטא, וכל עוד לא הוכח אחרת, את בהחלט יכולה להיות בדרך להריון. אני, בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות, והכי חשוב - תחשבי חיובי!!!
אל תתיאשי , יתכן ויש לך גירוי יתר של השחלות מעודף ההורמונים שקיבלת. הכי טוב להתקשר לרופא ,לעשות בדיקות דם, לוודא שרמת ההורמונים תקינה. ולעשות אולטראסאונד לוודא שאין ציסטות .בהצלחה רבה ותרגישי טוב.
סנונית יקרה. אל יאוש .עליך להתקשר לרופא המטפל שלך ולדבר איתו. יתכן ויש לך גירוי יתר של השחלות (מעודף ההורמונים). עליך לעשות מחר בדיקות דם ,לוודא שרמת ההורמונים תקינה ובדיקת אולטראסאונד לוודא שאין לך ציסטות, או שהשחלה לא מוגדלת ואולי מסתובבת סביב עצמה . שיהיה לך בהצלחה ותרגישי טוב.
הכאבי בטן הם בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור ולא כאבים בשחלות אותם חוויתי בטיפול הקודם והשתייה באמת עזרה. עכשיו הם חלפו להם אבל הם כאבים שכאילו מבשרים על בואו של המחזור עד כדי כך שאני בודקת כל הזמן האם יש דימום ואין.
זה שכאבי מחזור והריון מאוד דומים. אז יש לחכות. וגם שיש מחזור אז יש בנות שמדממות פעם בחודש לאורך כל ההריון. לכן אפשר רק לחכות. מצטערת שאין לי תשובה ודאית בשבילך.
בטן תחתונה בזמן לקיחת האיקקלומין, לאחר ההזרעה ועד למכשפה כולל במהלכה... בואו נקווה שנזכה לכאבי בטן תחתונה שיביאו להריון ולא למשהו אחר.... בכל מקרה זה לא פייר שההוא למעלה מתעתע בנו עם כאבים שיכולים להיות דו-משמעיים....(מכשפה/הריון)